Ajax-loader

Nem ​akármilyen könyvet tart kezében a Kedves Olvasó! Számos ajánlás kezdődik ezzel a mondattal, de ez a könyv nem az, amit így kellene kínálni. Csak annyit kellene mondani, tárja ki a szívét, lelkét és elméjét, aki az olvasásába fog, mert jobbá válhat általa.
Ha ismeri az érthetetlenül és méltatlanul leváltott, hívei körében továbbra is népszerű katolikus püspök, Róbert Bezák esetét, akkor tudja, az már önmagában is rendkívüli. Ebben a kötetben pedig az a kivételes, ahogy a püspök az emberszívét tárja elénk. Valódi vallomásról van szó, amely egyszerre megdöbbentő és megrendítő, szigorúan tárgyilagos, tényszerű és gyönyörűen sajátságos, olykor fájdalmasan, olykor felemelően őszinte, ugyanakkor cseppet sem egyoldalú, hiszen két egyenértékű fél, Vrabec Mária és Róbert Bezák társalgása mindarról, ami egy embert, lett légyen az akár püspök, élete során elérhet. Ez a könyv nem elsősorban Róbert Bezák története, ez a könyv az emberi méltóság dokumentuma, ahogy maga mondja saját keresztje kapcsán: “Esélyt is jelent mindannyiunk számára, hogy mások szenvedése által érjünk és növekedjünk.”
Olvasójaként nem lehet gondolni semmi másra, csak arra, hogy mindez velünk is, bárkivel, aki emberek közt él, megtörténhet. Rendkívül mély és őszinte vallomás egy rendkívüli beszélgetőtárs kérdéseire. Sokak mindennapi kenyere lesz, elolvasása után pedig másként fogják lárni a világot és benne magukat.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók