Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


mokus33
4.5/5

Nem ​volt konkrét célom ezzel az olvasással, leginkább csak kíváncsi voltam a módszerre. Nagyon érdekes, de egyelőre még kicist utópisztikus a dolog számomra, de megpróbálom gyakorolni, mert egyébként meg hihetetlenül érdekes. Talán a legjobban a tanulásban lehet használni, ha az ember elsajátítja a módszert, lehet, hogy egyszer még szükségem lesz rá. A regényeket azonban egyelőre továbbra is a hagyományos módszerrel olvasom majd :)


csatacsita
5.0/5

Öt ​év alatt sikerült kiolvasnom, mert nem olvasok túl gyorsan. Ahogy a végére értem, az elejét elfelejtettem. De újra olvasom, hátha már másodjára gyorsabban fog menni.


Purpur
5.0/5

Hittem ​is, meg nem is, hogy ez így könyvből működhet – de még mindig szívesebben tanulok otthon és önállóan, mint egy tanfolyamon. Még csak egy rövid könyvön próbáltam ki a technikát, és az is biztos, hogy sok-sok gyakorlásra lesz szükségem, de az eredmény máris meggyőző! Alig várom, hogy más (nehezebb) olvasmányokon is teszteljem. Magát a könyvet pedig mindenkinek ajánlom, mert könnyen érthető, és a humora is jó. :)


Érdekes ​technika, meg is próbálom alkalmazni.


cinegér
-/5

Nos ​így első nekifutásra nem érzem magam Jedinek. Talán ha leülepedik….


Voltak ​benne hasznos gondolatok (akkor olvasol gyorsan, ha nem betűzöd a szavakat vagy az elmetérkép készítése vagy az agyféltekékről szóló rész) de ott kiakadtam, amikor arra invitál, hogy “fejjel lefele tartva, fussuk át visszafele a könyvet” a fotóolvasással. A villámolvasás egyébként csak humán tudományoknál használható, ha realikára akarod alkalmazni akkor kudarcot vallassz.


thuki
3.0/5

Hehe ​egy villámolvasásról szóló, vékonyka könyvet 4 napon keresztül olvastam.

Amúgy a könyv jó volt, csak ez az egész villámolvasás dolog nem tetszik. Egyrészt úl szkeptikus vagyok hozzá, másrészt pedig úgy tűnt mintha az eész technika egy scanner+tárolegység szintjére helyezné az agyamat, ami lehet régimódi, de nekem nem jött be.

Ettől függetlenül elhiszem, hogy valakinek bizonyos szinten működik a technika, és egy kevésbé szkeptikus pillanatomban lehet még ki is próbálom.


Érdekes ​könyv. Biztosan kipróbálom majd. :)


pulse
4.0/5

Elolvasás ​előtt, azt gondoltam: nagy-nagy hülyeség lesz. Utána már nem tűnik annak, bár hogy valóban hatásos módszer-e, kipróbálás hiányában, nem tudom.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

31.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók