Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Emlékszem ​kisgyerekként talán a Sün Balázs volt az egyik első vers (Az öreg néne őzikéje mellett…), amit megtanultam kívülről, és büszkén meséltem boldog-boldogtalannak… azóta eltelt jó pár év, de a verset még mindig fejből tudom, megmelengeti a szívemet, sőt még mindig ugyanúgy megmosolyogtat mint régen. :)


K_Eraa93
4.5/5

Igényes ​mese rajongó vagyok.. :D Emlékszem, mikor kicsi voltam.. ezt a mesét kazettán hallgattam mindig. Azóta, írott formában is megszereztem. Kedves kis mese nagyon! Talán azért is, mert a Süniket is nagyon szeretem. (Ha " nagy leszek " = azaz, ha saját otthonom lesz és normális, önálló keresetem, hogy mindent meg tudjak adni neki(k). Szeretnék legalább egy törpesünit örökbefogadni. :) )
Visszatérve a mesére, nagy kedvenc. Felnőtt fejjel is szívesen olvasom/ hallgatom. Egyetlen egy csepp bajom ’ van vele, sajnálom Sün Balázst, hogy mindig a küszöbön köt ki. :D


brena
5.0/5

Aranyos ​rajzok+cuki szöveg,hogy én ezt eddig hogy hogy nem ismertem?!


Ibanez
5.0/5

Hát, ​nekem ez eddig kimaradt az életemből :-D Szegény kis süni, mindig a küszöbre szorul :-D Meg hát kellett neki olyan kis kecót építeni, gondolnia kellett volna a rokonlátogatásra is :-D A vége picit hamar zárult, de egyébként nagyon aranyos, rímes-játékos kis verses mese. No meg süniiii :-D


bodor_regina
4.5/5

Szerintem ​nagyon édes verses kötet, kezdve a sün nevekkel, egészen a történetig. Csak azért vontam le fél pontot, mert az illusztrációval nem vagyok teljesen megelégedve. Ezek a sünök lassan már majomszerűek…
De ettől még meleg szívvel fogom odaadni az unokaöcsémnek, a kis picikének és szerintem szeretni fogja :)


Dinah
5.0/5

Nagyon ​aranyos történet, megmosolyogtatja az embert.


clarisssa
5.0/5

Tündéri ​kis sün-mese, amiről gyerekkoromból csak halovány emlékfoszlányaim voltak, így legfőbb ideje volt felfrissíteni.
Mellesleg, van egy Balázs nevű kollégám, akit Süninek becéznek, pont sündruszája miatt. Szegény, most már mindig egy kis ázó-fázó sünire fogok asszociálni, ha valaki ezen a becenéven emlegeti… :)


GTM
5.0/5

Unokáztam ​és névnapoztam a hétvégén. A Könyvmolyképző kiadását kisebbik unokám kapta. Ha már a Süni csoportba jár, akkor ez így dukál. Én a ráismerés örömével olvastam, ő a rácsodálkozás örömével hallgatta a sok-sok kedves, ritmusos mondókát, verset. A tetszésindex a maximumom, már amennyire egy négyéves értékelését helyesen értelmezem. Részemről is maximum.


juliazslv
5.0/5

Csukás ​István halálakor úgy éreztem néhány meséjét meg kell néznem, el kell olvasnom. Ezért találtam rá a Sün Balázsra is. Azóta többször is elolvastam, s elkezdtem megtanulni is. Nagyon megszerettem ezt a kis verses mesét, mert sok gyermekkori emlékem előjött általa.


konyvolvaso
4.5/5

Ismerős ​versekbe, dalszövegekbe futotttam bele és jó volt olvasni a régről ismert mondókákat. Egyik kedvencem a Nagy hohohohorgász dalának szövege is szerepel a könyvben és örömmel fedeztem fel iskoláskoromból ismert tanévzáró és tanévnyitó versikét.Kiolvasó is ismerősen hangzott, talán ezen tanultunk számolni az egy megérett a meggy mondókával? Süsü dalát is már hallottam egy párszor, és ismerősen olvasgattam a sorait.Jó ismét átolvasni az ismert versikéket vagy aki még nem találkozott vele, megismerkedhet.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

18.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók