Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Nikolett0907
5.0/5

“Céltalanul ​bolyongó vándor…
Ma is a csillagok vonnak fölém sátrat, és a magányos hold világítja meg az utam…
De érzem, hogy hosszú utam végéhez közelít…
És valahol egy igaz társ vár rám, akivel megoszthatom lelkem terheit…”

Ez a rész is nagyon rendben volt.
Nevettem, gondolkoztam, morgolódtam, de végül csak kiakasztott..
Ezt szeretem, mikor sok érzelmet hoz elő belőlem, és nem is tagadom, kell a következő kötet.
Egyértelműen tetszik.


molybarby
5.0/5

Egyértelműen ​Szando a kedvencem :)


ap358
4.5/5

Az ​elején megkaptam azt, ami az előző 2 részből kimaradt, méghozzá a humort.
Az első történet aranyos és vicces volt, még Munszu hátsója is szemléltetve lett. Viszont Bangdzsa – a jókedv okozója – a folytatásban is feltűnik főhősünk újabb segítőjeként, és ez által a mókás figura egy idegesítő kis mitugrásszá avanzsálódik.
Végre tartanak valamerre az események, megismerhettem egy keveset Munszu múltjából és a folytatásra vonatkozóan is csepegtet a sztori infókat, kezdi levedleni a tanmese jellegét. Remélem, ezen után megmarad ez a vonal.


schesztiஐ
4.0/5

Nagyon-nagyon ​tetszett, hogy belepillanthattunk Munszu múltjába!
Ezzel az új karakterrel (Bangdzsa) még barátkoznom kell – hol tök jól eltaláltan viccesnek éreztem, hol meg soknak és feleslegesnek. Nem tudom, meddig marad..
Szando továbbra is gyönyörű – a lányaim meg is jegyezték, hogy fura vagyok, hogy így beleestem egy női karakterbe – nem, kérem szépen, csak a róla készült rajzokba. :D
#Bárcsak feleilyen szépen tudnék rajzolni!!! :(#
Viszont nagyon hiányzott a “mélyebben…” magyarázat a történethez, úgy éreztem, jól jött volna pedig.

Ja, és nagyon hiányzik a következő kötet is!!!
:D


diamondfox
5.0/5

ADZSIITEEEE ​( ≧Д≦)

A legfontosabbat tehát le is írtam. Köszönöm a figyelmet!
(Egyre izgibb ez a történet, remélem mihamarabb kiderül, hogy pontosan mi is történt a császárral. És bírom, hogy itt lassan senkiről sem lehet megmondani, hogy nő vagy férfi ha sámán vagy valami varázsló, mert a nagyja nőnek néz ki, de egyébként férfi. Zseniális.)


Dávidmoly
4.5/5

Másodszorra ​olvasni teljesen más élmény, mert az ember már tudja, hogy mik azok a finom kis jelek, amikre érdemes odafigyelnie.


Bori_L
4.0/5

Hősiesen ​követem tovább az önjelölt (?) árnybíró kalandjait, #akinek még mindig nem tudom a nevét#. Most megnéztem (Munszu!), és kb. 5 percig tudni fogom. Szomorúan kellett megállapítanom, hogy bár a történet egyre jobban leköt, egyre jobban idegesít is, nem szeretem az ilyen Bangdzsa-féle szereplőket, de tudom, ez egyéni szocprobléma. Ami viszont nem az: volt egy csomó elgépelés, és elmaradtak a Mélyebben az Árnybíró történetéről oldalak, pedig a Virágmezők a láva útja mentén című történethez legalább egyet azért lehetett volna csinálni, ha már négy részesre sikeredett.

Kezdek egyre kíváncsibb lenni, hova fut ki ez az egész #és addig sem kell tanulni#.


zsálya
5.0/5

Nagyon ​szeretem Szandot. És Munszut. És Bangdzsát. Még akkor is, ha a háromból az utolsó kettő tök idióta. Irtó viccesek, és ez a sok, a háttérben lappangó, sötét titok… Úgy izgulok értük, utálom, hogy megint olyan #mangát# manhwát olvasok, ami miatt lerágom mind a tíz körmöm!


BlissX
5.0/5

Megjelenik ​a Bangdzsa (akitől szem nem marad szárazon, mert könnyesre röhöghetjük magunkat rajta, akkora arc), meg aztán Vonszul, Ulphaszo, Vohnjo és Adzsite is. Végre elszakadunk az epizód sztoriktól, és beindul a folytatásos történetekre jellemző motor.


Aliko
4.5/5

The ​world isn’t as cruel as you think!

Az egykor hatalmas birodalomban barangoló legendás angyo onsi története folytatódik. Az elmúlt két kötetben már megismert Munsu nem épp egy jótét lélek, csak akkor segít, ha az érdekei úgy kívánják és csakis annak, aki érdemesnek bizonyul rá. Az igazságosság nem vezérelve, kiábrándult és magányos főhős. Vagyis hát már nem is olyan magányos amióta Sandóra lelet sőőőt ebben a részben újabb szereplőkkel bővül a „hősök” köre.Megismerjük Bang Jat, a magát nagy varázslónak képzelő kisembert, aki a főhősünkkel fürdőzésközben találkozik.

{{Mivel Munsu stílusa annyira nem szívhez szóló a varázsló egy kissé kiakad rá, ennek nyomatékot adva egy elektromos angolnát dob a tóba. Ezután kergetőznek egy sort, mialatt főhősünk Sandó mellé csobban. Ez alatt a törpicur ellopja a dolgait, de végül Sando visszaszerzi azt és végre tudja hívni a fantom sereget.}}

És megint jön egy folytatásos történet: A virágmezők a láva útja mentén, ahol régi ismerősök kerülnek elő.

{{Munsu Aji Taével álmodik és az ébredése sem felhőtlen, ugyanis előző este kissé felöntött a garatra. Előkerül egy pár régi ismerős és jön a szokásos csihi-puhi, ami Sando beavatkozásának hála jól végződik. A 2. rész nyitányában A mákmezőn találjuk magunkat, ahol Wonsul vagdalkozik egy sort, vérrel és testrészekkel borítva azt. Majd visszamegyünk a fogadóba, ahol ép kárelhárítanak. Munsu pedig Bang Jat lerázandó, elküldi kémkedni :) }}
{{A rész zárásában Wonsul szétvágja a medált. Közben kedvenc kis idiótánk úton van a telepre. Utazás közben pedig szépen kikotyogja az Árnybíró titkát. }}
{{E közben hősünk épp nagy gondban van, hisz nem tudja hívni a Fantom sereget, így próbálja a dumájával kicsinálni Wonsulékat. Sandót elküldi csak, hogy mentse, aminek végül engedelmeskedik a lány, bár súlyosan megsebesül. Az utolsó részében Sandot megmentik, Munsut megkínozzák, de közben egy újabb Árnybíróról sikerül infót szereznie. Bang Ja megint bajba keveri magát, így hamar egy cellában találja magát ő is. Közben a Vándor okítja Sandot az élet tiszteletére meg, hogy a szívével lásson és kap egy medált tőle. A zárásban pedig kiderül. hogy lánynaknak nem más. mint Aji Tae segített…}}

Áll felszed a padlóról és jöhet az újabb kötet :D

A sorozat továbbra is letehetetlen. A történetek fenomenálisak és mindig kapunk valami kis tanulságot. A rajzolás gyönyörű. Az elbeszélés humoros és ami nekem nagyon tetszik a szereplők. Az első kötet szinte egésze alatt legszívesebben szájba vágtam volna Munsut. A második kötetben egyre jobban megértettem őt. Itt pedig már-már nem utálom ez egoizmusát :D


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

9.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók