Ajax-loader

Lehet ​egy tökéletlen családnak tökéletes karácsonya?

Juliet Joyce él-hal a karácsonyért. Imádja a karácsonyi ajándékokat, a karácsonyfát díszestül, a karácsonyi pulykát, meg úgy általában mindent, ami karácsonyi. Idén is hagyja, hogy elsodorja az ünnep áradata, ha már a családi pokolnak épp karácsony táján kellett elszabadulnia. Fia, Tom elvesztette az állását, ráadásul rémes partnereket hoz a nyakára; állapotos lánya, Chloe hazaköltözött a kisfiával; apukája, Frank a saját szívfájdalmától szenved, míg anyukája, Rita napról napra szenilisebb. Vajon Rick, a férje, mikor elégeli meg a körös-körül örvénylő káoszt?

Ahogy közeledik a nagy nap, Juliet minden erejével azon van, hogy egyenesbe hozza a dolgokat, hiszen másra sem vágyik, mint hogy otthonukat karácsonykor betöltse a szeretet…

Értékelések
4.5/5 - 2 értékelés alapján


Boros Andrea
4.0/5

Mikor karácsonykor kinyitottam a könyvet, hogy majd ki is olvasom nem gondoltam, hogy nem így lesz, és csak az új esztendőben fogok igazán belemélyedni. És arra se, hogy meglepődöm. Juliet 45 éves, én eggyel több, és imádja a karácsonyt, mint én, büszkélkedik két felnőtt gyerekkel, egy fiúval és egy lánnyal, mint én, és emellett van egy férje, aki totál karácsony ellenes’ mint nekem. Már kezdtem megijedni, hogy Carole Matthews titokban rólam írt könyvet :) De nem :) Juliet csodálatos asszony. Mindig ilyen feleség és anya szerettem volna lenni, de csak egy kicsit sikerült :) és annak még jobban örültem volna, ha nekem csak tized ennyire ilyen az anyukám….


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

29.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók