Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


“You ​know what my biggest fear is? I worry that someday you might be the mother of my children.”

Sóhaj

Mit is mondhatnék? Hát imádtam ezt a részt is! Rengeteg minden történt most is, mindegyik rátett az előzményekre még egy lapáttal(pl ezúttal egy Porschét sikerül felrobbantatnia), de hát a legérdekesebb kérdés mégis csak az, hogy Morelli vagy Ranger, Ranger vagy Morelli. Többször végig gondoltam, Stephenie helyében hogy döntenék, de nekem Morelli felé húz a szívem, így mindig hamar eldől. Az új szereplőkről annyit, hogy Bunchy-t eleinte bírtam, aztán a végére már nem, Briggs-et eleinte utáltam, aztán elkezdte osztani Stephenie-t, jókat beszólogatott neki(pl a lohasztó és a szexi ruha értelmezése egy pasi szerint), aztán a végére igencsak megkedveltem a kis “Shorty”-t, aki még Mazur nagyinak is beszólt.
Rengeteget nevettem, de talán azon a legtöbbet, amikor elmentek Mary Lou-val meglesni Morellit, az meg elmondta, hogy miken buktak el.(pl. ha az orrodat is nekinyomod az ablaknak, úgy leskelődsz, legalább ne beszélgess)
Minden könyv végére eljutok arra a pontra, hogy tiszta szívből sajnálom a Plum szülőket, és szerintem szobrot kéne nekik állítani.


Caradien
5.0/5

Egyszerűen ​nem tudom megunni,imádom a könyv stílusát,a humorát,a szereplőket,a történetet,a mellékszereplőket.Csak az a baj,hogy nem tudom kit imádjak jobban,Rangert vagy Morellit ;)


Csak ​ennyire értékelem, nem volt a legjobb történet idáig, valamint elkezdi a szerző a “játszmát”, melyet a sütiskrimi királynő már a halálos unalomig vitt..


Úgy ​döntöttem, nem várok a magyar kiadóra, nekivágok angolul a következő résznek! Nem bántam meg, jól érthető, egyszerű a stílusa, így már csak idő és pénz kérdése, hogy beszerezzem a 6ost! :D Evanovich humora továbbra is zseniális, a szereplői detto. Morelli és Ranger között csak kapkodtam a fejem, és Lula is újfent “domborított”..xD Az új dolgok: pl: Bunchy, Benito(!!) vagy Ranger mellékállása pedig egy percig sem hagyták, hogy unatkozzam!
A High Five hozta a színvonalat: izgultam, nevettem, és törtem a fejem..:)) Kérem a Hot Sixet!!


M_A_Rea
5.0/5

Hümm… ​hümmm… angolul, másfél nap alatt #vizsgaidőszakban, bah…#, ez új rekord nálam, szóval, azt hiszem, ötös. És egyébként is, a nyomozós rész izgalmas volt, a magánéleti rész pedig még izgalmasabb, mindemellett tele a szokásos humorral, halottal és használhatatlanná vált autóval. :)
Ranger jóval nagyobb szerepet kapott, mint az előző könyvekben, és már a negyedik részben feltűnt a közeledése Steph felé (valamiért csak ott tűnt fel, talán én voltam figyelmetlen), ami itt folytatódott. Érdekes, izgalmas, várom, mi sül ki belőle, vagy kisül-e valami belőle, az biztos, hogy én Steph helyében Morellit választanám. Összeillenek, és akármennyire is nem készek még arra, hogy együtt legyenek, látszik, hogy Joe szereti őt. Na de mi lesz Rangerrel, ez itt a kérdés? Hmm…?
Az új szereplőket is megkedveltem, remélem, feltűnnek még, Mazur nagyi továbbra is halálos, szóval irány a hatodik rész. :)


Franciska16
5.0/5

Még ​mindig imádom(: Nagyon féltem elkezdeni, mert őszintén szólva nem egy olyan könyv volt már, aminek nekiálltam angolul és vagy nem értettem, vagy elegem lett belőle. Féltem elkezdeni, féltem attól, hogy elmegy a kedvem az egésztől. De mindezzel szemben az első négy magyarul olvasott rész miatt akkora motiváció volt bennem, hogy egyszerűen nem tudtam nem nekikezdeni. És igaz, hogy nem ment egyszerűen, meg először furcsa volt, de végül sikerült és ez az első könyvem, amit angolul olvastam(: Értettem, ugyanúgy nevettem rajta, mint a magyar köteteken és még mindig letehetetlen(: Bár Stephanie döntéseivel nem mindig értettem egyet. Azon meg lehet csak én mentem el, de egyszerűen nekem Ranger nem úgy jött le az előző könyvekben, mint egy potenciális pasijelölt – és őszintén nálam még mindig csak Morelli az igazi – és nem is gondoltam volna, hogy az lesz. Viszont az esküvős részt nagyon bírtam:D Meg úgy igazából az egész könyvet. Még mindig fantasztikusak a szereplők, a mellékszereplők, az ügyek, a poénok és maga a stílus. Nem hiszem, hogy valaha is megunnám. Ide gyorsan a következő részt!(:


Fawkes
5.0/5

nem ​lehet megunni :)


dorcy01
5.0/5

A ​Stephanie Plum könyveket nem lehet nem imádni! Sokat vártam arra, hogy imádott könyvsorozatom 5. része megjelenjen magyarul, de aztán bele kellett törődnöm, hogy ez valószínűleg nem fog bekövetkezni. What a shame Könyörgöm, több mint húsz része jelent meg angolul, itthon pedig halmozódnak az értékelhetetlennél értékelhetetlenebb könyvek.. De hát már nem is morgolódom miatta, mert angolul talán még jobb volt. Eleinte féltem tőle, hogy mennyire lesz érthető, de abszolút az, nem nehéz a nyelvezete, mindent tökéletesen lehet érteni! :)
Tetszett a történet, a szereplők pedig zseniálisak. Mazur nagyi és Lula nagyon el lett találva, nélkülük unatkozna az ember. Ebben a részben én különösen megkedveltem Randyt. #Not midget, not dwarf, not a freaking Munchkin. Little person. Get it?# :D És akármennyire is csábító Ranger én a Morelli teamhez tartozom ;)
Kérem a következőt!!


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

6.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók