Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Hát ​ez nagyon érdekes egy történet volt…. Furcsa, abszurd, inkább paródia, mint normál regény… Nem tudom behatárolni… Emésztenem kell még a történetet, nem volt annyira unalmas, viszont tényleg enyhén bizarr volt. Adott két főszereplő, akik nyomozók, eddig még semmi különleges nincs benne, viszont ők maguk is tudják, hogy egy kitalált történet főszereplői, s van valamennyi önálló akaratuk is, többször is elhangzik a történetben, hogy “Nem befolyásolhatjuk az Írót”. Merthogy néha ki-kiszólnak az író felé a történetből, hogy hahó, Író, itt most tök jó lenne egy x vagy y a történetbe, vagy hogy mire van szükségük, s az hirtelen meg is jelenik. A bűntények mellett pedig mindig egy nyom feliratú boríték várja őket, ami elindítja őket a nyomozás útján. Nagyon érdekes, nagy fantáziára vall, de az első három epizód után lanyhult a figyelmem, annyira sablonos lett, hogy már nem tudtam a kötet második felét is élvezni…


Beatrice8
4.0/5

Jobban ​tetszett, mint a Remek! Csak túl hosszú. Nagyszerű és eredeti ötlet. Jó paródia, kicsit talán a Horrorra akadvára hasonlít csak horrorr helyett bűnügyi filmeket parodizál. Leiner Laurás de nem a mostani humor, dögivel. Király lett volna akár öt csillag is. Ha nem nyolc hanem kettő történetből áll. Mert később mindig ugyanazok a poénok, fordulatok jöttek elő, unalmas és kiszámítható lett. Azért jó volt, tetszett.


Nem ​egy megszokott történetről olvashatunk, humoros, parodiával megfűszerezett könyv. Bár lényeges mondanivalója nem igazán van, mégis szórakoztató volt. Azt azért hozzáteszem, hogy könyvként olvasva elment, de ha esetleg filmként kellett volna végignézni, akkor garantáltan az első egy perc után elkapcsoltam volna, mivel az ehhez hasonló parodiák nem igazán jönnek be nekem.


greenjojó14
4.0/5

Szerintem ​nem volt rossz könyv,bár Laurától nem ez a megszokott,mégis normálisnak érzetem,hogy ő írta.Kicsit furcsa volt előszőr,amikor még csak az első fejezetet olvastam,de,aztán megszerettem.Voltak benne poénok,de azért a nyomozós részek voltak kiemelve leginkább.


Nagyon ​nem tetszett a stílus nem Laurára vall látszik,hogy ezt a könyvet nagyon fiatalon írta….


szkincso01
5.0/5

Nekem ​eszméletlenül tetszett. Olyan szinten belemerültem, körülöttem kihalhatott volna az emberi faj és jöhettek volna a dinók. :D Mindegyik szereplőt szerettem, és Gibbson háttértörténetein fetrengtem a nevetéstől. Amikor mondat neki Colt,hogy jól fut ő meg elmesélte az olimpiáit. :DDD Mindegyik történet csavaros volt. De még az elején nem nagyon értettem ezt a kivitelezést ezért az első ügy nem tetszett, aztán a többit imádtam.


stkira
5.0/5

Ez ​is egyike a csodálatos műveknek. Leiner Laura megint nagyot alkotott!


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók