Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


DaTa
0.5/5

A ​mennyei prófécia után elolvastam ezt is, de minek? Lehettem vagy 19 éves… Fiatalság, bolondság.. Ez még annyi nyomot sem hagyott bennem, mint az első “regény”. Ezoterikus ponyva.


Purpur
5.0/5

A ​mennyei próféciának tetszett ugyan a mondanivalója, a stílusát viszont unalmasnak találtam. Ezzel a résszel nem volt ilyen probléma, alig tudtam letenni. :) Annyi hátránya van (és ez azért elég nagy hátrány), hogy aki nincs benne mélyebben a spirituális témakörben, az valószínűleg csak nehezen, vagy egyáltalán nem is fogja érteni.


SurGabi
5.0/5

Lebilincselően ​érdekes, számomra mindig az, a nagy kedvenceim egyike.
Spirituális érdeklődésem révén is különleges nekem ez a könyv, ahogy A mennyei prófécia is.
Mindemellett azt gondolom, azok számára is izgalmas olvasmány lehet, akik nem különösebben érdeklődnek a spirituális témák iránt (vagy csak még nem tudnak róla :-) ).


cippo
0.5/5

Aaannyira ​amerikai.


Ugyanazt ​mondhatom, mint elődje esetében: nem átlagembereknek való. Azoknak, akik már túlnőttek azon, hogy a 3 dimenzióban keressék a magyarázatokat. Sok, nagyon hasznos, gyakorlati tanácsot tartalmaz az életre vonatkozóan. Történetként változó, inkább közepes. http://regiujkonyvek.blogspot.hu/2017/09/james-redfield-konyvek-mennyei-profecia.html


Gzsu
5.0/5

Ez ​is jó könyv.


Szeszti
3.0/5

Kicsit ​nehezebben emészthető, mint az előző rész. Lassan fejti ki a lényeget, kicsit olyan érzésem volt, mintha már nem lenne egy könyvre való mondandója az írónak.


Kilgor_Trout
3.0/5

Méltó ​folytatása az elődjének. Nekem kissé túl spirituális.


Verocs
-/5

Kétszer ​fordult elő a könyv olvasása során, hogy az épp aktuális élethelyzetemre tökéletes válaszra leletek az akkor olvasott oldalon. Ezen a két alkalmon kívül több ilyen nem volt, de már ezért megérte elolvasni. Akkor is, ha egyébként unalmas és iszonyúan lassan véget erő könyv. Ha mindenkinek tartogat legalább egy jó gondolatinditót, vagy megoldást már érdemes elkezdeni.


Vackorka
4.0/5

Mennyei ​prófécia jobban tetszett.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

4.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók