Ajax-loader

A ​tizenhét éves Maggie Brown kiugró arccsontjával és karikás szemével a kábítószeres modellek mintapéldánya lehetne. Maggie problémáját azonban nem a drogok, hanem az anyja jelenti. A lány ráadásul egyre jobban belegabalyodik Seth Prescottba, az új srácba a suliban, és attól fél, hogy a fiú is cserben fogja hagyni, mint mindenki más. Seth Prescott a rendőrség beépített embereként került a Port Fare High iskolába, de munkája dacára beleszeret Maggie-be. Miközben Seth azon fáradozik, hogy a New York állambeli Port Fare-t megszálló szadista drogdílereket kifüstölje a kisvárosból, a hajsza halálosra fordul, és Maggie élete is veszélybe kerül. Seth és Maggie önmagukat is megismerik humorral tarkított, összetört szívekkel övezett, romantikus útjukon, és eközben a világuk mindörökre megváltozik.

Sherry Gammon első regénye, a Szerethetetlen egy trilógia első kötete. A sorozat az emberi szellem erejét és kitartását hirdeti – és azt, hogy soha nem szabad feladni, különösen ha szerelemről van szó.

Értékelések
5.0/5 - 1 értékelés alapján

Tünde
5.0/5

Amikor elkezdtem olvasni a könyvet, nem sokat vártam tőle. Nekem az kevés ha tetszik a borítója, attól még lehet pocsék egy könyv.
Hát kellemesen csalódtam!
Épp festésben voltunk és állandóan veszekedett velem a család, hogy mi lenne ha segítenék az olvasás helyett. :)
Másfél nap alatt letudtam, kisebb megszakításokkal.
Tetszett hogy pörgős, akciódús és mégis romantikus. Szimpatikusak a szereplők is.
Érdemes elolvasni a trilógia többi részét is!


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

43.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók