Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Deszy
5.0/5

Nagyon ​sok mindent szerettem ebben a könyvben, és a legmegdöbbentőbb, hogy a legjobban a főhősnőt. Ez elég ritka, de Caymen tényleg szerethető. Szinte minden mondatából süt a szarkazmus, el se tudom mondani, hányszor nevettem fel egy-egy megjegyzésén. A párosnak ő az erősebbik tagja, ami romantikus könyveknél elég ritka. Persze, ő is értetlen egy kicsit, néha nem vesz észre dolgokat, amik amúgy kiszúrják a szemét, de összességében az egész könyvet feldobta a száraz humorával és azzal, ahogyan a világot látja. A férfi főhőst is nagyon lehet szeretni, félre ne értsen senki, de Caymen kellemes változatosságot jelentett, míg Xander „csak” egy kedves fiú.

Ami nagyon tetszett még – nem akarok túl nagy poént lelőni – az a karriernapok ötlete. Caymen és Xander ugyanis megpróbálják megtalálni egymás hivatását, ezért egymásnak szerveznek programot, amikor kipróbálhatnak valamit. Xander komolyan veszi a dolgot, de az egyik ötlet, amivel Caymen előáll! Én konkrétan majdnem leborultam a székről, úgy nevettem rajta!

A teljes értékelést a blogomon olvashatod:
http://www.deszy-konyv.hu/2013/07/kasie-west-distance-between-us.html


dorkabuba
3.5/5

Öm, ​eddig azt hittem, olvastam már Kasie Westtől, de nem. Ennek ellenére körülbelül azt kaptam, amilyennek „emlékeztem” rá. (Csak tudnám, kivel keverem!) Az biztos, hogy a booktubereknél lépten-nyomon belebotlom a nevébe. De akkor most már elmondhatom, hogy olvastam tőle.
___Nem nagy elvárásokkal pozitív kicsengésű, de van ennél minőségibb „ifjúsági” (YA) romantikus történet. Alapvetően nekem az egészet körbelengte az egysíkúság atmoszférája. Annak ellenére, hogy több akar lenni ez a kötet egyszerű 17-éves tiniszerelem-könyvnél, és egy-két mély gondolatot valahogy össze is tákol talán, belecsömörlik önmagába. Legalábbis én egy kicsit belecsömörlöttem. Az első feléig ötcsillagos könyv volt. Aztán jött a második fele, és szappanopera lett olyan főszereplői gondolatokkal és döntésekkel, hogy azóta sem tudom, hova pislogjak. Ettől még rendben volt, a saját szintjén. De úgy igazán nagyon nem tudtam szeretni.
___A főszereplő Caymenünk (300 oldal nem volt elég, hogy természetesen gondoljak erre a névre) …sablonkarakter, és az egyetlen tulajdonsága a szarkasztikus humora. Na jó, ennél talán kicsit árnyaltabb. Viszont a srác, Xander (de most komolyan, miért?!) viszont ennél is egysíkúbb. Azt nem mondanám, hogy nem szerethetők. De jobban belegondolva elég halovány a tartalmuk. És az egész könyvben kizárólag a kapcsolatok a lényegesek: anya-lánya, lány-barátnő, lány-pasi1, lány-pasi2 stb., de az egész ki van ragadva a kontextusból. Én értem, hogy a suli az suli, de egy 17 éves tini ébren töltött idejének felét kiteszi. Már csak ezért említést érdemelne vagy valami.
___Szóval ez egy teljesen öncélú tini romantikus regény különösebb adalék nélkül. Ezt is elolvastam.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók