Ajax-loader

A ​könyv a kiadó által indított SKILLS sorozat második darabja. A szerző aki 1994-1998 között a British Council szakmai tanácsadója volt a Fővárosi Pedagógiai Intézetben, olyan középhaladóknak és haladóknak szóló ötletgyűjteményt állított össze, amely az olvasáskészség fejlesztése mellett elősegíti a többi nyelvi készség fejlesztését is.
Az autentikus szövegek, a páros és csoportfeladatok, a sokszorosítható munkalapok elsősorban a 14-18 évesek angoltudását segítő tanárok munkáját könnyíti meg. Minden fejezet részletes tanári segédletet tartalmaz a felkészüléshez, illetve az óravezetéshez.
A tíz fejezetre oszló könyv nem szabályos készségfejlesztő és lépésről lépésre haladó tankönyv, inkább olyan segédlet, amely jól kiegészíti a tanulást, ötleteket, további feladatokat ad az órai munka színesítésére. A könyvben levő szövegek és feladatok behelyettesíthetők más szövegekkel és gyakorlatokkal, színesíthetők további ötletekkel.
A szerző módszertani alap elve, hogy a tanár szerepe nem valamely elvont tudás, nyelvtani tényhalmaz közvetítése, hanem olyan készségek átadása, amelyek segítségével a diákok képesek lesznek használni a nyelvet az értelmes kommunikációhoz.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók