Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Cicu
5.0/5

2014 ​legjobban várt könyve volt számomra az Aktus, és nem kellett csalódnom, mert I.M.Á.D.T.A.M! ♥
Ha egy szóval kéne jellemezni akkor azt mondanám, hogy : Briliáns!!!

Izgalmas, fordulatokban gazdag történet, remekül kidolgozott karakterekkel.
Imádtam a több szálon futó eseményeket, ami a végén kikristályosodott, összefonódott és egy kerek egésszé alakult. Én meg csak pupilláztam közben, hogy basszus, ezt nem hiszem el.

Imádom az erotikát és a thriller-t és itt mindkettőt megkaptam egy kötetben.
Eddig is szerettem Levente könyveit, A Barbibébit, a LoveClub-ot és a Bomlást, de az Aktus messze viszi a prímet. Könyvről-könyvre látszódik a fejlődés, és ha a Bomlás Aranykönyv volt akkor ez Gyémántkönyv lesz :)

Eddig is aktus függő voltam, és most már könyvben is :)
Ezek után pedig merje bárki is azt mondani, hogy a méret nem lényeg, a regény is bizonyítja, hogy a vastag és hosszú dolgok a legjobbak és legizgalmasabbak. :)

Most pedig aki még nem olvasta, az pótolja ezt a hiányosságot, menjen el a legközelebbi könyvesboltba és kérjen egy Aktust Lakatos Leventétől :) Megéri! ;)

Végezetül, hogy kinek ajánlanám a könyvet:
- Mindenkinek!
- Az erotikus irodalom kedvelőinek
- A thriller kedvelőinek
- Az izgalmas és fordulatokban bővelkedő regények kedvelőinek
- Azoknak, akik egy jó könyvet szeretnének olvasni.

- És ajánlom azoknak is akik nem szeretik Levente írásait, mert a könyv önvédelmi eszközként is megállja a helyét, olyan méretes :D

Kedves Levente!
Köszönet a könyvért, a kellemes kikapcsolódásért és órákért amit szereztél vele. Nagyon várom a folytatást, amiben remélem folytatódik a Fényes Laura és Szentesy Róbert közt kialakuló románc is. :)

Ui: És míg el nem felejtem, jössz egy Barbibébi újratöltvével is :)
Én meg itt “bazsalygok”, hogy vajon milyen fejet vágsz amikor olvasod az értékelést :D


Fantasztikus ​rész volt. Az Aktus ugyanazt a színvonalat hoztam, mint az előző két része. A szereplők, az események és a bűnügy kidolgozottak voltak, élvezet volt olvasni. A szereplőkért egyszerűen odavoltam. Nem is tudom, hogy kit szerettem jobban: Anna, Anton vagy Dr. Lengyel karakterét.
Igaz, egy kicsit összezavart a váltott szemszög, de egy idő után belerázkódtam. Valamint beláttam, hogy így sokkal jobban érthetőek az események.


Törpillaa
5.0/5

Már ​egy évi olvasásom után ma sikeresen betudtam fejezni. Annyira imádom a könyvet romantikus, erotikus tele meglepő csavarokkal élveztem minden percét az olvasásnak.
Voltak rossz napjaim, amikor nem tudtam olvasni és ezért sokáig tartott, míg a végére értem. De így is letehetetlen könyv volt számomra. Annyira imádtam Anton és Anna történetét és a benne lévő csavarokat. Az elején már teljesen elvarázsolt a könyv. Cseppet sem gondoltam volna, hogy ennyire elfajulnak a dolgok és ennyi csavar lesz benne. Imádtam Laura és Dávid évődéseit szerintem tökéletes pár lettek volna. Csak ajánlani tudom mindenkinek. :)


_Enii_
5.0/5

Ne ​akarj farkasszemet nézni a sorsoddal, úgyis te pislogsz majd hamarabb!

Hűha,ez most áhhh…nehéz lesz kihoznom magamból egy értelmes értékelést #aki azt várja,az nyugodtan tovább is görgethet#. Kedves Levente,nagyon odatetted magad #ezen már meg sem lepődöm#. ;) Imádom az olyan könyveket ahol egyfolytában kattog az agyam olvasás közben, itt a végén mégis csak pupilláztam O.O Elképesztő krimi,néhány igazán forró aktussal megspékelve. Imádtam úgy ahogy van,890 oldal ide vagy oda,még jöhetett volna ugyanennyi. ;)


Roni_olvas
5.0/5

Sosem ​olvastam még Lakatos Leventétől. Talán még oka is volt…
Most ezennel megkövetem magam minden korábbi előítéletért, és azt mondom:
az Aktus nagyszerű, szórakoztató olvasmány, érett, intelligens írásmóddal és tökéletesen körbejárt és megalapozott háttérinformációkkal.
Teljesen meg vagyok lepve, és teljesen le vagyok nyűgözve!
Kedves Levente! Gratulálok!

Bővebben:
http://roni-olvas.blogspot.hu/2015/01/lakatos-levente-aktus.html


Black_widow
5.0/5

Az ​értékelések és a fenomenális vízhang után magasra állítottam a mércémet a könyvvel kapcsolatban. Ez volt az első Lakatos Levente könyvem és hát tudom, hogy egy sorozatot nem a harmadik résszel kéne kezdeni, de hát végül is így alakult, amit abszolút nem bántam és nem éreztem úgy egy percig sem, hogy ez előző 2 rész kihagyásával bármilyen hátránnyal indultam volna. Másrészről az első thriller műfajú könyvem is volt, mivel azt a stílust ezidáig nem igazán preferáltam, de amint megláttam, hogy erotikával vegyül úgy gondoltam, ezt az ínyencséget ki kell próbálnom. Kevés olyan könyv van, aminek a csavarjára nem jövök rá 100 oldal után, így külön felüdülés volt számomra végre olyan történetet olvasni, aminek a befejezésétől nem tudtam egyszerűen mit várhatok. Volt, hogy megálltam pár pillanatra olvasás közben és elgondolkodtam ki hogyan illik a képbe. Néhány kocka a helyére került de a teljes képet nem sikerült összeraknom kb a 650-dik oldalig (tudom szégyen a fejemre :D). Nagy műgonddal megírt történet, imádom a stílusát és a nyelvezetét. Ahol kellett erotikus és fülledt volt, ahol kellett rejtélyes, megdöbbentő és figyelemfelkeltő. A szerepelők egytől egyig markánsan megrajzolt figurák és mindenkiben meg van a jó és rossz realisztikus kettőssége. Annaróza hihetetlen kedvenc lett, minden tulajdonság megtestesült benne, amire egy nőnek szüksége lehet ahhoz, hogy boldogulni tudjon ebben a mai, nagyon is hím soviniszta világban. Tudja, hogy bánjon ez emberekkel a nélkül, hogy manipulálná őket. Antont is képes volt megzabolázni a nélkül, hogy dróton rángatható bábuvá változtatta volna.
Anton az adonisz – Dr. Lengyellel együtt – felkerült a könyves álompasis listámra. Mindketten alapjában véve határozott, eltökélt, céltudatos férfiak, tagadhatatlan, hogy néhány jellemvonásukban teljesen egyformák, másrészről vannak olyan dolgok, amiben egymás szöges ellentétei. Nem tudom miért, olvasás közben akaratlanul is párhuzamot vontam kettejük közé és míg az egyik nyugodt, rejtélyes és kimért, a másik heves, vehemens és forrófejű. Imádtam őket!
Csatlakozni tudok az előttem szólókhoz és ismételni őket, megdöbbentő, izgalmas, impulzív egy kis erotikával fűszerezve. Kitűnő olvasmány a thriller rajongóknak viszont éppúgy lenyűgözi az erotika elkötelezettjeit is. Lakatos Levente az írás nagy mestere megtalálta az arany középutat, ahol a romantika nem megy a krimi rovására és fordítva. A jó kis Aktus után azt hiszem itt az ideje, hogy végre bomoljak is! ;)


Ács_Milán
5.0/5

Hogy ​stílusosan kezdjem: Atyaég! :-)
Mielőtt nekiálltam az olvasásnak, az első gondolatom az volt, hogy mi a fenét lehet írni 890 oldalon keresztül és mikorra fogom én ezt kiolvasni? Aztán olvasás közben azt vettem észre, hogy csak úgy falom a lapokat. És igen, részletesen megismerhettük a szereplőket, ami nekem nagyon tetszett. Az egész könyvön lehetett érezni, hogy az olvasóért/olvasónak íródott.
Számomra izgalmas, csavarokban és fordulatokban gazdag olvasmány volt. Ahogy a történet haladt előre csepegtetve, apránként, kis adagokban derült fény a titkokra. Szeretem az olyan könyveket, melyekben nem rögtön az első pár oldalon kitalálható a cselekmény. Itt bőven volt min gondolkodni a könyv olvasása közben.
Tetszett, hogy a történetbe humor is vegyült. A kedvencem a “Székelykáposzta” volt. :-)
A kedvenc szereplőm egyértelműen a sebész Szentesy Róbert volt! Talán az is befolyásolt, hogy egy napon van Róberttel a születésnapunk! :-)
Laura az előző részekben nem volt túlzottan szimpatikus szereplő számomra. Aztán ez a véleményem is megváltozott az Aktus olvasása közben. Drukkoltam és reméltem, hogy lesz folytatása a kapcsolatnak Róbert és Laura között az összeveszés után is. És ebben sem kellett csalódnom!
Annaróza és Anton. Mind a két szereplő szerethető karakter volt számomra. Ismét egy olyan páros, ahol mind a két ember lelkileg sérült. Sajnáltam Annát, hogy anya nélkül félárvaként kellett felnőnie.
Richárd is egy lelkileg nagyon sérülékeny ember, aki harcolt és vezekelt a múltban apja által elkövetett bűncselekmények miatt. Bátor tett volt a részéről, hogy Anna előtt felfedte a titkait.
Ami zavart a könyv olvasása közben, az a sok nyomdai hiba. Betű kihagyások, felcserélések, lehagyások. /A nyomtatásban felkavarta helyett felvakarta szerepel/
Mindennek összegzéseként az Aktus is bekerült a kedvenceim közé és a könyvvel együtt Lakatos Levente is kedvenc íróm lett.
Köszönöm @lakatoslevente, hogy megírtad ezeket a könyveket nekünk! :-)


Akárcsak ​az első két részben se, úgy ebben se csalódtam.
Fordulatos, élvezetes, izgalmas és szerethető volt.
Pár évvel ezelőtt nem hittem volna, s nem is gondoltam volna, hogy ennyire megfogom szeretni ezt a sorozatot. De igaz, akkoriban nem is éreztem magamat rá eléggé készen, hogy hatással avagy mély benyomással legyen rám.
Most viszont az lett.
Mintha magam is részese lettem volna a történetnek. Mintha én is ott lettem volna valahol a háttérben, átélve, átérezve, s végig nézve a történteket.
Először nem igazán értettem egyet Laura döntéseivel, de ahogyan egyre csak belemerültem a történetben csak csodálni tudtam őt végül.
Tetszett, hogy ebben is fontos szerepet kapott – sőt, ez a rész most az övé is volt egy részt.
Tetszett a karaktere felépítése, akárcsak az is, hogy mindig másképp cselekedett s döntött, mint számoltam volna.
S bár a vége miatt a történetnek, kissé csalódott lettem, de végig gondolva s értékelve a történetet megtudtam érteni Laura-t, Dáviddal szemben.
S ha már Dávid, akkor el kell, hogy mondjam róla, ismételten csak meglepett tőle ez az “új stílus”… bár lazább és elengedettebb lett, nekem mégis jobban tetszett a régi énje.

De ez a rész nem csak róluk szólt, hanem Anna-ról, Antonról és Ricsiről is…
Számomra is meglepő fordulat volt az “ők” történetük – vagyis jobban mondva Annáé és Ricsié, de tetszett.
Tetszett, ahogy így meglett ragadva a jelenük és az is, ahogyan fokozatosan derültek a fények az őket összekötő “múltra”…

Levente, én is csak csatlakozni tudom az előttem szólókkal, miképp én is rabjává váltam ennek a sorozatnak. Amiért köszönetet is mondanék. :)
Köszönöm! .


Laura_Bakos
5.0/5

Jó ​ötlet volt tőlem újra olvasni. Nem bántam meg.
Sokkal jobban megfogott, mint első alkalommal, amikor a kezembe vettem, és elolvastam.
Még mindig az első rész a kedvencem, de a Bomlást sikerült megelőznie.
Az első ,,fejezet" elvarázsolt, az utolsó meg lesokkolt.Kedvenc karakterem Dávid volt, Laurát ebben sem sikerült újra megkedvelnem, mint az egyben.
Dávid-Tamás – ők kívülről hasonlítanak, de belül totálisan mások. Kezdem kedvelni Tamást, pedig ő elégé negatív karakternek van feltüntetve.
Ebben is nagyon érdekes volt a nyomozás.
Ugye lesz folytatás?
5/5***
A borító nagyon tetszik.


angelmanna
5.0/5

OMG! ​De jó volt!
Faltam minden sorát a könyvnek, és alig tudtam letenni. Ezt nagyon odatette Levente, a sorozatnak eddig legjobb része ez a történet.

A történetvezetés már ismerős, több szemszögből fut a cselekményszál. Kedvenc párosom, most is egy igazán rendkívüli ügyben nyomoz, és nagyon meglepődtem, hogy be lett húzva a duójukba egy harmadik fél is. Nem tagadom nagyon szimpatikus volt a másik doktor, de az én szívem bizony Dávid felé húzott, és abban reménykedtem, hogy Lauráé is.

A cselekményszál kifejezetten érdekes volt, izgalmas karakterekkel volt megfűszerezve, és döbbenetes titkokra derített fényt. Elképesztő Levente kreativitása, ahogyan viszi a történetet előre, ahogyan kitalálja és tálalja az olvasó felé a szereplői jellemrajzát, ahogyan csavart vagy éppen morális kérdéseket visz az eseményekbe, és ahogyan újra és újra sikerül meghökkentenie.

Nagyon jó volt olvasni ezt a könyvet, és türelmetlenül várom folytatását a sorozatnak. Dr. Lengyelből még koránt sem volt elég. Sőt!


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

48.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók