Ajax-loader

„Mazetti ​ezúttal is kevés eszközzel, de fergeteges humorral, könnyed stílusban jeleníti meg egyéni alakjait, miközben sok érdekes, elgondolkodtató történetet és sorsot varázsol elénk.”
SVENSKA BLADET

Katarina Mazetti mesterien keveri a komikust a tragikussal. Boldog álarca mögött boldog mosoly rejtőzik. Nem hisz abban, hogy a szenvedés nemesít.
AFTONBLADET

Mint a legjobb stand-up komikusok, Katarina Mazetti is képes látszólag mellékesen odavetett sorokkal megnevettetni, ugyanakkor rádöbbenteni saját furcsaságainkra, belénk rögződött tévképzeteinkre.
SWEDISH BOOK REVIEWS

Az Antarktisz felé tartó luxushajón összetalálkozik egy egymáshoz egyáltalán nem illő furcsa pár: Tomas, a deprimált, elhagyott családapa, aki elhatározta, hogy a jéghegyek között vet véget az életének, és a sötét titka ellenére rendíthetetlenül optimista Wilma.
A hajón utazik a világjáró Alba is, aki az ember és az állat közötti hasonlóságokról készít feljegyzéseket Az elfajzott fajok eredetéről címen. A történetben szerepel még jó néhány neveletlen embertársunk, számos elefántfóka, egy gyilkos kedvű delfin és körülbelül négyszázezer királypingvin.
A Pingvinélet sziporkázó regény barátságról és szerelemről, emberről, állatról, az ózonlyukról és a Föld jövőjéről. Katarina Mazetti A pasi a szomszéd sír mellől és a Családi sírbolt után új, humoros és érzékeny szerelmi történettel tér vissza.

Értékelések
4.8/5 - 2 értékelés alapján

El vagyok bűvölve! Hirtelen kedvet kaptam hirtelen felindulásból elutazni a lehető legtávolabbi helyre mindent magam mögött hagyva, hogy új dolgokat élhessek át! Remélem, Albával együtt lesz szerencsém utazni, talán még barátok is leszünk. Meglehetősen vegyes társaság gyűlt össze a hajó fedélzetén, ahogy az egy ilyen hosszú társas utazáson el is várható. Mindenki kapott valami értékes tapasztalatot, vannak, akiknek az élete új irányt kapott.
Alba feljegyzéseinek további részeit is szívesen olvasnám még, és természetesen Wilma és Tomas története is jó lenne, ha folytatódna!
Egyszerű, könnyed stílusban kapjuk az adagokat az élet legkeményebb, fájdalmas részeiről. A humor nagyon finoman része a történetnek, nem túl sok, nem is túl kevés, és olyan igazán Mazettis. Nagyon jó kis könyv, szerintem előveszem még. Feltenném az ajánlott olvasmányok listájára!

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/katarina-mazetti-pingvinelet/en-es-a-konyv/cherrytreeKapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.8/5

Statisztika

72.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók