Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Xoxoribizli
5.0/5

Jó ​volt ez! ❤
Mondjuk Alexia helyében azért én jobban megdolgoztattam volna azt az átok grófot!
Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből a félig lélektelen félig természetfeletti gyerekből. :)
Annyira tudtam, hogy {{Channing}} a vérfarkas, aki védelmezi a terhes Alexiát.

Egyébként, minden alkalommal, amikor ez a nő a babájára gondolt és megláttam leírva azt a szót, hogy “gyerekteher” felnevettem. Előre tudom, hogy akármi is lesz a gyerek neve, innentől nekem Gyerekteher lesz és kész! :D


deen
5.0/5

Lady ​Maccon ezúttal is egy kalandos kalamajkába keveredik, melyben élete ismét veszélyben forog. Elhagyva Angliát Itáliába menekül, nem is sejtve hogy a menekülés tényleg szó szerint értendő, mivel lépten-nyomon el akarják tenni láb alól, és még a templomosok is kattantak. Hiszen hálóinget hordanak fényes nappal! Az írónő stílusa még mindig zseniális, és részről-részre képes mindig valami újat belecsempészni a történetbe, ami miatt nem lehet megunni. Imádom a humorát, most is könnyesre nevettem magam Alexia beszólásaitól. Mivel a szerelmespárunk elszakadt egymástól, a történet két szálon futott. Nagyon örültem neki, hogy Lyall professzor annyit szerepelt, mert őt is nagyon megkedveltem. A másik oldalon pedig Madame Lefoux, Floote, és két teljesen eltérő módon nem komplett feltaláló borzolta a kedélyeket és igyekezett Alexia életét jobbára megkeseríteni. Jöhet a következő rész.


MissFortune
4.5/5

Ejha.. ​Izgalmas könyv volt, pörögtek az események.
Igazán örültem, hogy Lord Maccon észhez tért a végére. Jobb lett volna, ha hamarabb történik meg.
Ami külön tetszik, hogy most már Alexiáról nem olvasok eget verő hülyeségeket mikor harcol. Kezd belejönni, nem olyan bamba, mint az első részben.
Nagyon várom, hogy a babával mi lesz. Milyen lesz?:D Milyen képességei lesznek?
Tervben van a következő rész, azonban nem mostanában. Úgy érzem, elég volt egy időre Alexiából. Másrészt, akkor már megvárom az 5. rész érkezését is.:)


Nikyy18
5.0/5

Nagyon ​tetszett ez a rész. Kellőképpen meg volt benne minden ami egy jó könyvhöz kell. Alexiát még mindig nagyon kedvelem. Pár vicces résznél volt, hogy hangosan nevettem. És végre a könyv felénél szerencsére Conall is kigyógyult az “idiotizmusból” :)


Evelena
4.5/5

FIGYELEM! ​FIGYELEM!
_ Lapunk arról a friss információról szerzett tudomást nemrégiben, miszerint Lord Conall Maccon józan eszének és ítélőképességének lába kelt és így kerestetik. Ha valaki látta őket, kérjük minél előbb írjon lapunknak, hogy helyre álljon a mi hőn szeretett Londonunk rendje._
Továbbá tudomásunkra jutott, hogy Lady Maccon, leánynevén Alexia Tarabotti a fennálló helyzetet kiállhatatlannak találva messzi vizekre evezett bedilizett férjétől és inkább Olaszországba utazott, mintsem a jelenlegi körülmények közt kelljen tengetnie mindennapjait. Két férfi társaságában látták, egy férjes asszonyt, hihetetlen! Micsoda botrány, nem igaz?
Nem is beszélve arról, hogy a Lady mindenkori legjobb barátnőjeként ismert Ivy Hisselpenny maga mögött hagyva családját, nőül ment egy színészhez. Habár a művészek közege mit sem változtatott egyedi ízlésén a kalapok terén.
_ Emellett tudomásunkra jutott, hogy a gyermeket váró Lady igazán megkedvelte az olasz konyha remekeit. A vámpírboly egyik tagját kérdeztük a fokhagymás fűszerezésű ételekről, mire ő csak vicsorogva nézett riporterünkre… A bazsalikomos ételek kóstoltatásának kérdése hasonló reakciót váltott ki egy helyi farkasemberből, milyen érdekes… _
Lord Akeldama tartózkodása továbbra is ismeretlen. Mégis mire számíthat így a londoni divatvilág krémje? (Bővebben következő számunkban)
Vajon rejtélyes eltűnésének köze van Lady Macconhoz?

KÉSŐBBIEKBEN:
Címlapsztori!!
Vajon ismét együtt London legtöbb botrányát szolgáltató grófi párja? Újra lángol a szerelem a Woolsey-k kastélya táján. Milyen csodának köszönhető a példátlan gyermekáldás?
Csupa rejtély és mennyi mennyi szerelem.


ViveEe
5.0/5

Sajnos ​nem vagyok akkora képzelőerővel megáldva, mint sok más ember, de ez az a sorozat, ami gond nélkül filmként pereg le a szemem előtt. Bár bevallom Alexiát sokszor idős néniként képzelem el, amikor valaki fejét az esernyőjével csapkodja. :D
Sőt eddig az angol humor sem annyira érintett meg, de itt tökéletesen betalál.
Annyira imádom a sorozat humorát, ami ebben a részben sikerült a legjobbra.
A modor és a ruha mindenek felett, és persze egy csésze tea mindent megold. :D
Most is hiányzott Conall és Akeldama, de az események teljesen el tudták vonni erről a figyelmemet. Sőt, sokkal viccesebb megszólalásai voltak Alexiának, ahogy szidta az urát miközben egész Európán át üldözték.
A mellékszereplők nagyon jók, főleg az új karakterek. Az inas az egyik kedvencem a skatulyából húzott megjelenésével, ahogy fapofával lepuffant néhány kellemetlenkedő alakot. :) De a csúcs mellékszereplő a német tudós ugató-pattogó kutyája volt. Az a kutya azon kívül, hogy mindent megtámadott ami élt és mozgott, illetve ami nem, fittyet hányva minden életösztönre, nekiront egy farkasembernek #biztos kompenzál valamit :D#. De amikor konkrétan ugatva megjelent a templomosok csapata élén, az maga volt a csúcs. :D
Minden humor és komédia mellett komoly hajszák, árulás és zűr is kijut a könyvben. A baba természete pedig egyre izgalmasabb.
Imádom, nincs más lehetőség. :)


Az ​én egyetlen alfahímem visszatért! ♥ ;)
Kedves Lord Maccon, ismét elnyerte a szívemet! (csak Alexia meg ne tudja)
Próbáltam nem falni a lapokat, hogy minél tovább élvezhessem eme nagyszerű és felülmúlhatatlan csapat társaságát. Gail Carriger sziporkázó humora fenomenális! :D (Külön köszönet a fordítónak, ehhez szerintem nagy mértékben ő is hozzájárult.)
Nem is tudom, mikor vártam egy sorozat következő részét ennyire… Nagyon régen! ;)


perpetua
5.0/5

Ez ​a történet adta meg azt a kis pluszt, amit az első két részben még hiányoltam, és ez a kötet az, amire már meg tudom adni az 5 csillagot.
Egy kicsit több izgalomra vágytam eddig, és most jobban pörögtek az események. Alexia “gyerek terhe” nagy felbolydulást okoz, és sokan örülnének, ha megszabadulhatnának tőle. Pont most lenne szüksége férje védelmére, de a makacs és önfejű férfi elüldözte magától a nőt. Úgy gondolja talján föld lehet számára a biztos menedék, de az út igazán kalandos és minden leleményességére szüksége van útitársaival együtt, hogy épségben érkezzenek meg. Mellette a benne növekvő élet is nagy fejtörést okoz, és ez a rejtély megoldása is hajtott az olvasásnál.
Tényleg nem is tudok már mást mondani, mint hogy ez a rész már tényleg igazán szuper volt. :)


molybarby
5.0/5

Ez ​a rész se okozott csalódást. Tökéletesen el tudtam képzelni ahogy a mi nagy farkas alfánk lerészegedve búslakodik szerelme elvesztése miatt, miközben vedeli a formaldehidot. :D Viszont Alexiát nagyon sajnáltam. Rossz amikor ennyien nem hisznek nekünk, pedig nekünk van igazunk. Szerencsére eszméletlenül belevaló csaj és próbál mindig túllépni a dolgain és a pánik helyett az eszét használni. Ezért is álltak mellé a barátai és az új barátok akiket az útja során összeszedett. Azt a német tudóst nagyon kinyírtam volna a többi Mr. Templomossal együtt. Kíváncsi leszek a folytatásra és {{ a gyerkőcükre, hogy végül mi lesz belőle :) }}


Orsi_olvas
5.0/5

Alexia ​Tarabottinak rémes napja van. Nem elég, hogy a {{gyerekteher}} miatt rossz az étvágya, végig kell hallgatnia idegesítő húgai áskálódásait, elbocsátják hivatalából, új otthon után kell nézni, még egy sereg gép katica is megtámadja. Micsoda modortalanság, ki hallott már ilyet!
Alexia helyzetét tisztázandó az egyetlen logikus lépésre szánja el magát és útnak indul Itáliába, egy borzalmas országban, ahol az emberek – minő borzalom – kávét isznak!
Társául szegődnek régi és új barátok. Megtámadják, elfogják és átöltöztetik őket. Szerencsére a pesto mindenért kárpótolja Alexiát.
Mindeközben Lord Akeldamát meglopják, ő maga ismeretlen helyre távozik, de visszatértében sincs köszönet, mikor Viktória királynő tisztségosztogató kedvében van.
Lord Maccon pedig ázott kutyaként fetreng az önsajnálatban, önutálatban, bűntudatban. Még az is lehet, hogy Lyall professzornak igaza van és meg kell hunyászkodnia!
Alexiának azonban nincs szüksége se vámpír párfogóra, se vérfarkas férjre, hogy elérje célját, sőt bokros teendői között – úgy mint {{bebörtönzés, latin fordítás, széklábbal hadakozás, szökés}} – még arra is van ideje, hogy megalapítsa a Napernyő Protektorátust.
Alig várom a következő részt!


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

40.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók