Ajax-loader

Ez ​a csodálatosan illusztrált könyv képeivel ihletet, leírásaival jól követhető útmutatást és hasznos tanácsokat nyújt mind a kezdőknek, mind a tapasztaltabb madármegfigyelőknek.

A SZAKÉRTŐ TANÁCSAI A neves madarász, Rob Hume mindent leír és megmagyaráz, amit a madarakról tudni kell, a testfelépítésüktől és a viselkedésüktől kezdve megfigyelésük módjáig és a fajok felismeréséig természetes élőhelyeiken. Az összes képet és az adatokat az RSPB ellenőrizte, tehát teljesen biztosak lehetünk abban, hogy pontosak és naprakészek. Elsősorban a madarak érdekeit szem előtt tartva, a könyv tanácsokkal szolgál a madármegfigyelés módjáról és eszközeiről.

PÁRATLAN ISMERTETŐK A szemléletes, színes fényképek és a közérthető szöveg segít megérteni a távcső, a túratávcső és a fényképezőgép működését és használatát, valamint tanácsot ad a kiválasztásukhoz is. Megtudhatjuk, hogyan lehet megtalálni és azonosítani a madarakat a természetben. A rövid fajismertetők 250 olyan madárfajt mutatnak be, amelyekkel gyakran találkozhatunk. Végül megismerkedhetünk Európa legjobb madárnéző helyeivel, melyeket az RSBP ajánl a kíváncsi madarászoknak.

Ez a könyv minden szempontból átfogó és széles körű tájékoztatást nyújt és ideális segítőtárs a madármegfigyeléshez.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók