Ajax-loader

Zsófi ​tizenhét éves és RHCP rajongói blogot ír, ezért nem is kérdés, hogy az idei Bábelfesztre egész hetes bérletet vesz, hiszen az utolsó nap sztárfellépője a Red Hot Chili Peppers.
Zsófinak ez lesz élete első fesztiválja, amelyen barátaival, Napsival, Abdullal, Hipóval és Szaszával együtt vesznek részt. Ez pedig azt is jelenti, hogy többnapos, ismeretlen olaszok utáni hajtóvadászat, az orvosi sátorban töltött hosszú órák és a VIP-szekcióba való kétségbeesett bejutási kísérletek is várnak rájuk. A folyamatos bulizás, sátorozás, a koncertek és a legelképesztőbb közös élmények felejthetetlenné teszik ezt a hét napot, sőt, talán az egész nyarat.
“Nagyon örülök, hogy Laurának sikerült megjeleníteni és tökéletesen visszaadni a fesztiválok hangulatát, és kifejezetten tetszik a humora. Gratulálok!” (Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál alapítója)

Értékelések
4.6/5 - 4 értékelés alapján


Bíró Alexa
5.0/5

Már a könyv olvasása alatt hatalmába kerített a „fesztivál-hangulat”. Annyira olvastatta magát a könyv, hogy még azok a részek is érdekeltek, amelyek nem voltak annyira eseménydúsak.


Anita
3.5/5

Első Laura könyvem, a fesztivál téma miatt vettem kezembe. A hangulatot jól visszaadja és pörgős a történet, ezek voltak számomra pozitívumok. Negatív: fejezetek elején a spoilerek, a főszereplő jelleme, folytonos hisztijei. Bár zenei fesztivál a helyszín, számomra furcsa volt/hiányoltam a koncertek, zene szerepét, hangulatát.


Kicsit vontatottabb, lassan a történet, mint a Szent Johanna Giminél, de a sztori nagyon jó :)
És én pápai vagyok, ami meg főképp nagyon király :)


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.6/5

Statisztika

93.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók