Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


molybarby
3.0/5

Számomra ​eddig ez volt a leggyengébb történelmi romantikus könyv. Nem tetszett, hogy Jedidiah bajszos (apukám is az), ezért akarva akaratlanul nem tudtam úgy megkedvelni. Ki bírja már azt olvasni, hogy az ,,apja,, milyen szexuális kalandokban vesz részt? :D A végére azért sikerült úgy ahogy ezen túllépnem és ekkor kezdett a történet úgy igazából beindulni. Ezért kapott végül három csillagot.


Lehet ​nem a legjobbkor kezdtem olvasni ezt a könyvet, de eddigi olvasási szokásaimat nézve, ha annyira jó lett volna, semmi se tudott volna bezavarni, hogy élvezni tudjam.
Voltak benne jó részek. Romantika, izgalmak és erős akaratú szereplők. De nekem hiányzott belőle valami, valami, ami miatt szívesen visszaemlékeznék erre a történetre később és kedvet kapnék az újraolvasáshoz. De nem volt rám nagy hatással.
Senkinek nem szeretném elvenni a kedvét, hisz sokan szeretik ezt a könyvet és azért én is találtam benne tetszetős részeket, csak ez most nem nekem íródott.


Na ​ez egy egészen jól sikerült kis darabka volt. :)
Karaktereket kedveltem, cselekmény is volt benne bőven. Nem ment el rózsaszín-vattacukor-szirupos-romantikába sem.
Susannah természetét kedveltem. Talpraesett leányzó aki tudja mit akar. Jedidiah pedig teljesen elfogadhatóan kezelte az eseményeket.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók