Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


MissFortune
3.5/5

Voltak ​benne jó gondolatok, de a többségével nem tudok azonosulni. Eddig egészen spirituálisnak gondoltam magam, most viszont sokszor azon gondolkodtam, hogy mégis mennyi vicces cigi kellett ennek a könyvnek a megírásához..


Lovebooks
5.0/5

Kiváló ​írás a spiritualitás témakörében. Igyekszem megfogadni, elsajátítani a benne elhangzottakat. Az biztos, hogy még többször belelapozok, felelevenítve az olvasottakat Igazi érték, ami megmutatja, hogy minden ember értékes, saját céllal, rendeltetéssel van itt a Földön.
Bővebben:
https://konyvkultura.blogspot.com/2020/10/deepak-chopra-az-elet-het-torvenye.html


Perly
5.0/5

MM ​ajánlotta az egyik (de lehet, volt az több is :D) videójában. Rám fér manapság az ilyesmi, ezért rögtön várólistáztam is.

Érdekes könyv. Ahhoz képest, hogy milyen témát boncolgat, elég könnyen olvastatja magát. Kiderült számomra, hogy egész jó úton haladok, ugyanis vannak pontok, amiket magam is elég régóta alkalmazok “tudattalanul”. De mindig van hova fejlődni, éppen ezért még jó párszor el fogom olvasni, és igyekszem teljes egészében magamévá tenni a törvényeket.


Aquarius
3.5/5

Nemrégen ​olvastam a szerzőtől A boldogság receptje című könyvet, amelyben több gondolat is szerepel ebből a könyvből, de igyekeztem elvonatkoztatni a ténytől az értékelésnél.
A spirituális törvények számomra megfoghatatlanok, bár jól hangzanak. Nem hiszek abban, hogy a _ vágyaink maguktól megvalósulnak_.
Vannak benne érdekes és értékes gondolatok, de összességében nem győzött meg. Az előző könyv után csalódás volt.


Nekem ​varázslatos ézéseim támadnak tőle. Az ember úgy érzi, hogy egy egy hétköznapi időpillanatban akár egy csodát is átélhet.
Ez így van! Mindenféle bevonzást magyarázó misztikum nélkül csak megtörténnek a dolgok a jelenben.


maneki_neko
5.0/5

Bölcs ​kis könyvecske, a mindennapi életben is hasznosítható, megszívlelendő tanácsokkal.


Marika9
3.0/5

Több ​hasonló könyvet olvastam egymás után, és lassacskán ráébred az ember, hogy mind ugyanarról szól, csak a szerző a saját terminológiáját követi. S valahol azt is kapiskálni lehet, hogy nem olvasni kell, hanem cselekedni, folyamatosan végezni a gyakorlatokat, tisztulni.

Vagy ahogy Weörös Sándor oly gyönyörűen megfogalmazta:

“Örömöm sokszorozódjék a te örömödben.
Hiányosságom váljék jósággá benned.

Egyetlen parancs van, a többi csak tanács:
igyekezz úgy érezni, gondolkozni, cselekedni, hogy mindennek javára legyél.
Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás:
Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."


Immonis
5.0/5

Önvalónk ​teljes harmóniájához vezető út ennek a könyvnek az elolvasása,mindenkinek csak ajánlani tudom.A test,a lélek és a szellem teljes összehangolásához ad egyszerű és hatékonyan alkalmazható útmutatást,melynek segítségével teljes harmóniát teremthetünk önmagunkban és életszemléletünkben,energiáink mozgósításában és céljaink elérésében,álmaink megvalósításában.


szuzii
5.0/5

Nagyon ​tetszett. Az ember mint ha kapna még egy esélyt, hogy higgyen valamiben.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

32.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók