Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


zuna19
4.0/5

Nem ​tudom eldönteni, hogy jobban tetszett e az előző résznél vagy nem.
Az tetszett itt is, hogy váltott szemszög volt, és hogy többet olvashattam Drew és Fable nem szokványosnak mondható kapcsolatáról. Őket nagyon megkedveltem. A szokásos nem tetszett, hogy minek kell folytatást csinálni mindenhez. Na jó, de legalább nem hagyták félbe a könyvet. Hűha nem sok értelmeset tudok most összehozni. {{Egy munkahelyi bulit is közbeiktattam, így nem igazán tudom normálisan megfogalmazni, hogy is érzek a könyv kapcsán.}}
Adele itt is ugyanolyan undorító volt mint a Heti csajban. Most minek kellett neki {{öngyilkosnak lennie}}, én hagytam volna hagy szenvedjen. Simán megérdemelte volna.

A könyv vége nagyon tetszett. Annyira édes volt Drew.
" Pillangók
Illannak
Lelkemről
Lelkedre.
Egy
Csak a kérdés:
Udvarlásommal
Kiérdemeltem-e kezed?
Oh, válaszod,
Remélem:IGEN!"

Összességében nem mondanám rossznak ezt a sorozatot, csak nem az én stílusom. Szerintem fogom még olvasni és alig várom, hogy a következő részt is olvassam. Nagyon kíváncsi vagyok rá.


Szilvi00
4.5/5

Szerintem ​sokban különbözik az első résztől. Fable és Drew immáron nyílt kártyákkal játszik. Most már mindketten ismerik a másik titkait, problémáit. Nem kis feladat azonban feltétel nélkül megbízni egymásban, segítséget kérni illetve a segítséget elfogadni.
Nekem a könyv első fele kicsit jobban tetszett. Fable életében több változás is bekövetkezik és vannak tervei a jövőt illetően. Drew viszont mintha egy helyben toporogna, az egyetlen pozitívum a gyógyulása útján, hogy felkeresett egy szakembert. Aztán egy ideig minden csak a szex körül forgott, de persze nem panaszkodom :D :D
Végül egész izgalmasra sikerült a lezárás is, Drew kis költeményét pedig már könnyek között, meghatottan olvastam.


Greylupus
5.0/5

Az ​első rész a tavalyi év egyik nagy kedvence volt nálam, így emiatt és a könyv elég “falatkaparó” függővége miatt nem volt kétséges, hogy ezt a részt is olvasni fogom.
Fable jóval erősebb lett az első részhez képest, de azért nagyon kíváncsi voltam arra, hogy meddig lesz képes ellenállni, ha újra előkerül Drew?:-) Hisz tudjuk, hogy a fiú követett el hibát és első körben igen, még én is jól megrángattam volna azért amit tett, de ahogy látjuk, hogy Drew is kellően megszenvedi ezt az egészet, már inkább sajnáltam a fiút és szurkoltam neki, hogy vissza tudja szerezni Fable bizalmát és szerelmét.
Drew pedig… kettőjük közül ő viseli rosszabbul ezt az egészet, és ebben az is közrejátszhat, hogy Fable-nek ott van a testvére, de a fiú egyedül van, senkire nem számíthat. (akire számíthatna, ahhoz jobban teszi, ha nem fordul…) Drew eleinte úgy érzi, hogy a lányt el kell engednie, nem kell még mélyebbre rángatnia a saját mocskos családi életébe. Csak azt nem tudja, hogy Fable nem csak egy futó kaland, ő ennél jóval több, ő a lelki társa. És a lelki társát az ember nem tudja elengedni.
Monica pedig nem könnyíti meg a dolgukat, hisz Drew feje felett még mindig Demoklész kardjaként lebeg a súlyos családi titok: vajon mikor robban a bomba, a mostohaanyja meddig tudja magában tartani a titkot? És ha ez még nem lenne elég, ott van Fable nemtörődömanyja és Colin, a sármos étterem és klub tulajdonos, aki Fable-t felkarolja és ki tudja, hogy mit vár el érte cserébe… úgyhogy a fiatalokra még rengeteg megpróbáltatás vár és ezért egyáltalán nem irigylem őket.

Az értékelésem elején az írtam, hogy nagyon vártam ezt a részt. Ez igaz. De az is, hogy féltem milyen lesz,hiszen mostanában nagyon sok elbaltázott második részt olvastam, de itt nem éreztem semmi ilyet. Ez egy jól felépített, gondosan “kitervelt” folytatás, látszik, hogy eleve így tervezte az írónő és nem csak a rajongók nyomására készült. Monica képes volt úgy továbbvinni a történetet, hogy nem csaptunk át sem hosszú oldalakon át tartó önsajnálatba, sem túlzottan cukormázas “lávsztoriba”, hanem hitelesen mutatta be ennek a két fiatalnak a buktatókkal teletűzdelt szerelmi történetét. A Fable-Drew páros pedig sikeresen megőrizte a helyét a kedvenc párosaim között és még mindig nagyon élveztem a dupla szemszögű történetvezetést. A kettőjük közti kémia hihetetlenül jó volt, ha csak egymásra néztek, már akkor forrt köztük a levegő (és a többiről nem is merek beszélni:-), faltam az oldalakat, ahol közös jeleneteik voltak.

Úgyhogy nyugodtam írhatom le, hogy ez a könyv minden téren méltó folytatása lett az előző résznek!


szavanú
5.0/5

Végre ​összejöttek! Már nem bírtam volna sokáig ,de most már megtanulták hogy bízzanak egymásba és ne csak maguktól várják a segítséget. Owen hála istennek elfogadta hogy a nővére szerelmes. Drew meg úgy foglalkozik a fiúval ,mintha saját fia lenne és így együtt élnek ,mint egy boldog család.


Fufukaaa
5.0/5

Mindig ​kicsit tartok a folytatásoktól, hogy vajon meg fogja e ütni az előző rész szintjét. De ez a könyv még át is ugrotta.
Te jóságos ég!
Annyira jó volt újra Drew és Fable történetét olvasni, hogy azt el sem tudom mondani! A rengeteg külső tényező ellenére is ők újból egymásra találtak.
Fable- Nagyon szeretem a karakterét. Annyi mindenen kellett neki is keresztül mennie. Ott van az öccse, Owen, akit egyedül nevel fel, mert az anyjuk elissza a pénzüket és nem dolgozik. Hogy nevezheti az ilyen magát Anyának?
Drew- Megváltozott az előző részhez képest, de csak is pozitív irányba.( Nem mintha az első részben nem lettem volna már amúgy is belezúgva..:D) Nagyon örültem neki, hogy rászánta magát és elment egy pszichológushoz. Látszott is rajta, hogy sokkal keményebben harcol a “démonokkal”, vagyis Adele-lal. Közben Drew-nak hallgatnia kell apja panaszait is, ami csak ront a helyzeten..
Adele- Utálom ezt a nőt! Még mindig! Köszönöm Monica, hogy így oldottad meg a bonyodalmakat!
Owen- Makacs egy kölyök, de biztos vagyok benne, hogy imádni fogom a történetét!
Colin & Jen- Na erre a párosra is kíváncsi vagyok, mert ebben a részben igaz, hogy volt szerepük, ami néhol okozott kisebb komplikációkat, de a kapcsolatukról épphogy csak megtudtunk valamit.
Kedvenc részeim: Drew és Fable találkozása… ♥ És a befejezés… Na jó valójában az összes jelenetet felsorolhatnám..:)


Err
5.0/5

Az ​első rész után, ami amúgy tetszett, szóval nem értem de, valamiért nem éreztem akkora késztetést, hogy elolvassam a folytatást is. Tudtam, hogy már rég megjelent de nálam a ‘ráér’ kategóriában volt. Aztán pár hónapja megkaptam ajándékba, majd feltettem a Book Challenge-es polcomra, múlt héten ki választották nekem, így nem halogathattam tovább.
Ezrét is jó ez a kihívás, rávesz, hogy elolvass olyan könyveket, amik már régóta tervbe vannak, porosodnak a polcodon és enélkül ki tudja mikor kerültek volna sorra.

Szóval, én is nekikezdtem ennek a könyvnek és de jó, hogy így tettem, mert nagyon jó volt!
Drew az első részben nem lett nálam álompasi, sajnáltam őt meg minden, szívesen meg is vigasztaltam volna. :P de valami hiányzott nekem. – Hát ebben a kötetben az lett! Imádtam őt!
Fable pedig ugyanolyan volt, mint az első részben, őt már akkor is nagyon kedveltem.
A könyv végét kicsit összecsapottnak érzem, túl gyorsan és – ez most furán fog hangozni, a történet kifolyása végett de – egyszerűen lett lezárva.
Ezt leszámítva nagyon tetszett. Jobban, mint az első rész!
A következővel már biztos, hogy nem várok majd ennyit. :)


K_A_Hikari
2.5/5

“Nincsenek ​félelmeim, amikor vele vagyok.
Szárnyaló érzés. Felszabadító.
Kisebbfajta csoda.”

Nem szokásom, de muszáj feltennem ezt a kérdést: mi a fene volt ez a hányingerkeltően rózsaszín és cukormázas utolsó fejezet?
Azért kicsit – nagyon – sok(k)nak éreztem.

Főleg úgy, hogy a regénnyel se vagyok elégedett. Bár tudtam, hogy így lesz csak mégis…
Annyi cselekmény sincs, mint elődjében, ágyjelenet annál több.
Az értékelhető karakterek száma se haladja meg a kettőt.
Komolyan elgondolkodtam, hogy a szerző, az ulpi vagy a kettő együtt ad ilyen “színvonalat”?!
Sebaj, elolvastam – 2x is – úgyhogy elég volt ennyi.
{{Azt hiszem inkább keresek neki új otthont}} ez volt a reklám helye


Nem ​egy olyan folytatásra számítottam igazából mint ez!
Mi ez már?
Szakítottak? Igen!
Szeretik egymást? Igen!
Újra összejönnek? Igen!
Na,de milyen áron?
Az odáig oké,hogy kiderül Drew titka.
Na de az,hogy az a pincsi tacsi megakarja őket ölni?
Elment az eszük?
Na,de jól van így írták meg és így is fanatikus volt!


gab001
5.0/5

Ezúttal ​is maradéktalanul beszippantott Drew és Fable története; mintha épp most tettem volna le az előző részt. Rengeteg nehézséggel kell megküzdeniük, viszont szerencsére erőt tudnak meríteni egymásból. Szerettem, amikor viccelődtek és nevettek, de meg tudtam érteni őket akkor is, amikor épp veszekedtek vagy kételkedtek magukban vagy a másikban. Elsodort az a rengeteg érzelem, ami összeköti őket. Tetszett, hogy ezúttal is felváltva láttam bele a fejükbe. Nem okoztak csalódást.


janka0416
5.0/5

Borító: ​5/5 – ajj inkább nem mondom mire gondoltam, amikor megláttam :D
Cselekmény: 5/5 – Jó volt, sőt sokkal jobb mint az első rész :)
A cselekményről nem akarok túl sokat írni: talán annyit,hogy OMG!
Minden egyes fejezetnek örültem. Meg volt osztva a két szereplő között, ami plusz pont, hiszen ennél a résznél aztán tényleg szükség volt arra,hogy tudjam mit élhet át most Drew&Fable. Szerintem 2 rész bőven elég volt ennek a történetnek, nem volt túl sok, de nem volt kevés sem. Már az első résznél is említettem,hogy itt nem a történet, hanem a szereplők határozzák meg az egész történetet.
Fable: Ne add fel, csak mert nehéz az élet.
Én mindvégig nagyon sajnáltam. Főleg azért,mert +1,-1 év különbség van köztünk, ezért megtudtam érteni. Fent tartani ennyi idősen egy családot… nem is kis teljesítmény. Ugyanakkor az Adele-s eset miatt: én neked szurkoltam ;D
Drew: Ha kell nekem, harcolnom kell érte.
Drew az egyik legnagyobb meglepetése a második résznek. Felnőtt végre! Képes volt szembe nézni a problémáival, és amitt Fable-ért tett.. ajj istenem,de szeretlek!! :)
Adele: Mit is mondhatnék? Talán megérdemelted, talán nem, de minden okkal történik.
Owen: Kíváncsi leszek rád a továbbiakban ;D
Jen&Colin: Már várom a harmadik részt ;)
Aki szerette az első részt, annak feltétlenül el kell olvasni a második részt, majd utána a 3.5 részt is! :D
Jimmy Eat World – Hear you me – https://www.youtube.com/watch?v=cM9OVRQs8Dc


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

50.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók