Ajax-loader

„Most, ​hogy úgy nézett rám, mintha a következő lélegzetvételénél is fontosabb lennék neki, nehéz volt elképzelni, hogy volt idő, amikor nem éreztünk egymás iránt semmit.”

Mikor a zárkózott természetű légi utaskísérő, Bianca, megpillantja James Cavendisht, a multimilliárdos hoteltulajdonost, azonnal elveszti a nehezen megszerzett benső nyugalmát. Ő, aki 35 ezer láb magasan, tíz centi magas sarkú cipőben minden gond nélkül szolgálja fel az utasoknak a pezsgőt, elgyengül, amint meglátja őt. A mindig higgadt Bianca képtelen kivonni magát a férfi türkizkék tekintetének igézete alól. Ám, ha csak a megjelenése lenne olyan vonzó ennek a tökéletes és félelmetes embernek, Bianca könnyen lerázná magáról. De van valami őrült vonzereje is, amit másoknál nem tapasztalt: a domináns férfi ereje, a gyönyör és a fájdalom ígérete, amit a beszédes szeméből kiolvas. Ez abban a pillanatban leveszi a lábáról, ahogy meglátja őt.

Értékelések
4.5/5 - 1 értékelés alapján

Karina
4.5/5

Egyszer már olvastam ezt a könyvet régebben, de csak nagyon minimális dolgokra emlékeztem belőle. Olvasás közben néha pár résznél olyan érzésem volt, mintha még soha nem olvastam volna ezt a könyvet, főleg a vége, arra egyáltalán nem emlékeztem és a szereplők sem maradtak meg.
A töeténete tetszett, de mégis kiszámítható volt, mert már nagyon sok ilyen felépítésű könyvet olvastam már.
Emlékszem, hogy első olvasásra tetszett, de akkor nem olvastam tovább. Most tovább fogom olvasni és most is tetszett, de a vége az nekem nem tetszett. Remélem a következő rész vége már sokkal jobb lesz.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/r-k-lilley-felporgetve/en-es-a-konyv/karinaa7


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

14.5
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók