Ajax-loader

Ez ​a szakácskönyv olyan ételeket leveseket, húsételeket, köreteket, desszerteket mutat be, amelyek déligyümölcsökből készülnek. Ismert és kevéssé ismert trópusi gyümölcsök narancs, citrom, banán, mandarin, mangó, ananász, grapefruit, avokádó, papaya, pomelo, datolya, füge, lime, gránátalma, maracuja, kókusz, karambola, kaki, licsi, pepino, mézdinnye, nashi, physalis, kumquat, kiwi az alapanyagai ezeknek a különleges, ínycsiklandozó ételeknek. A színpompás, ínycsiklandó fogások elkészítésének fortélyai mellett megismerhetjük az egyes gyümölcsök eredetét és jellemző tulajdonságait is. A könnyebb elkészítés érdekében a bonyolultabban hámozható és szeletelhető gyümölcsöknél bemutatjuk feldolgozási folyamatukat is. A nemritkán meghökkentő ízkombinációk, a rafinált, mégis egyszerűen elkészíthető fogások segítségével új színekkel gazdagíthatjuk a megszokott menüsort.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók