Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


MVivien
5.0/5

Ez ​az első könyvem az írónőtől, de nagyon tetszett. A történet végig szórakoztató volt. Nagyon tetszett az is, hogy mindkét szemszöfből olvashattuk a történetet. Alexa nagyon szerethető karakter. Nick-et néha kedveltem, néha nem, a végére viszont őt is megszerettem. A kutyust is nagyon megszerettem benne. Taylor nagyon édes kislány.
Maggie és Michael történetére is kíváncsi vagyok mert ebben a részben ők is szimpatikusak voltak.
Nagyon megszerettem ezt a könyvet és később biztosan újra fogom olvasni.


Nikyy18
5.0/5

Második ​olvasásra is ugyan olyan jó. Alexa és Nick összeillő párost alkottak annak ellenére, hogy mennyi mindenben különböztek. A civakodásaikon sokat lehetett nevetni főleg mikor Alexa a fejére öntötte a fagyit. :) A vége pedig tökéletes lett.


Nehezen ​indult, de kellemes kis kikapcsolódást jelentett ez a könyv. Nagy meglepetés nincs a végén. Voltak vicces jelenetek pl. amikor Alexa a fejére öntötte a fagyit. :D
{{Végre a végére bevallotta Nick, hogy beleszeretett Alexába.}}


Timcsibaba77
4.0/5

Annyira ​bűbájos, púder poros könnyed kis mű. Nekem itt-ott azért kicsit már túlontúl cukrozott desszertnek hatott, ami csábos külsejével hívogatja az olvasót, hogy bele harapjon. Aztán a végére „dugig” eltelem az édes élvezettől. Tőlem mondjuk távol állnak az ennyire kiszámítható szappanopera művek, mégis összességében tetszett.
Hogy miért?
Roppant egyszerű a válaszom. Ugyan ki ne ábrándozna arról, hogy milyen lenne egyszer megfogni az Isten lábát? Kifogni egy gazdag pasit, aki a tetejében még jól is néz ki? No, de néha napján nekünk nőknek is szükségünk van egy kis álmodozásra. Pár óra erejéig én is csapdába hagytam csalni magam. De kicsit árnyaltabb címet adtam volna a kezdő kötetnek a könyv szerzője helyében, mint például: Tiltott gyümölcs. Az érdekházasság cím kicsit talán túl szemellenzős volt, amit az író ráaggatott az olvasóra. Ezt kell látni, mert itt erről van szó, ez egy ÉRDEKHÁZASSÁG. Nem tudom, én hagytam volna kicsit kibontakozni a szereplőket, és nem egyből az olvasó szájába adni a megoldást. Árnyaltabban céloztam volna meg a kedélyeket. De talán ezért is volt szórakoztató irodalom, mert szinte semmit se kell rajta töprengeni, minden ott van az orrunk előtt. Igazi női olvasmány, nincs más dolga az olvasónak, egyszerűen csak leülni, és bele veszni a lapokba.
Összességében egész jól elszórakoztatott.


csillagka
4.5/5

Ha ​az erotika az alkohol és a romantika édes ragacsos gyümölcslé, akkor ez a könyv egy nagyon kis alkoholt tartalmazó isteni fincsi „Sex on the Beach” koktél, sok ananásszal, áfonyával, narancslével és egy csepp rummal, nagyon ízlik akkor is ha általában az ízlésemnek nem elég macsó és egy picit túl édes női pia.
Annyira bejött hogy gyorsan rendelek magamnak még egyet.


vmonika_
5.0/5

Jaj, ​hogy ez a könyv milyen aranyos volt! Könnyed, kikapcsolódásra tökéletes, és még jól is szórakoztam rajta. És bár igaz, hogy az írónő ellőtte szinte az összes klisét, amit egy ilyen könyvben lehet, azt mégis olyan könnyedén, olyan kedvesen tette, hogy ez semmit nem von le a könyv értékéből. Nekem nagyon tetszett, és a nehezebb napok után nagyon jól esett elmerülni ebben a könyvben. Minden romantikus lelkű társamnak szívből ajánlom. :-)


PurpleDawn
5.0/5

Meglepett ​nagyon a könyv. Nem ilyen storyt vártam el igazából. A címből sok mindere következtettem, és már alig vártam, hogy megszerezzem a könyvet, és most pedig alig várom, hogy megszerezzem a második részt. :D
A szereplőkröl csak annyi, hogy túl sokat filozófálnak. :P
Bravo, Jennifer Probst, ez az igazi siker, mikor az első kötet után, szünet nélkül, kezdjük a másikat. :)


nat
5.0/5

Ez ​a könyv egyszerű mint a faék. A szokásos adok-kapok szócsaták, egymásra találás, bonyodalom, nagy szerelem a sorrend (nem raktam ki a cselekményleírást tartalmaz szöveget, mert azt hiszem, nincs ember, aki a végét ne tudná előre…). Még a megvalósítás és a konfliktusok is ugyanazok, mint a hasonló könyvekben.
Ennek ellenére mégis egy ültő helyemben kiolvastam. Szerintem van benne valami plusz, ami humorosabbá, kedvelhetőbbé teszi az egész történetet. Nem tudom, hogy mi is az a plusz, de határozottan jelen van.
A maga kategóriájában ötcsillagos.


Pnikolett
4.5/5

Nekem ​tetszett :)
Ma ebben a borongós,esős időben sikerült végre leülnöm hosszabb időre olvasni és kicsit belemerülni ebbe az aranyos történetbe, ami bár borzasztóan kiszámítható, mégis lekötötte a figyelmem. Nagyon szeretem a megmosolyogtató helyzeteket, a civakodásokat a felek között és azt a pillanatot mikor már nem csak az olvasónak egyértelmű, hogy annak a két embernek ott a könyvben muszáj összejönniük, hanem végre a szereplők is ráébrednek ugyanerre. :)
Nem kell sokat várni tőle, nincsenek benne mély okfejtések és baromi nagy életigazságok, ennek ellenére én megkaptam a könyvtől amit vártam. :)


christine
5.0/5

Túl ​hamar elolvastam. Túl hamar telt el az a három-négy óra, és máris hiányzik. Mindössze csak abban reménykedek, Nick és Alexa a következő három részben is szerepet fognak kapni. Elképesztően imádtam a párosukat. A csipkelődős rész volt az, amikor azonnal a szívembe zártam őket (fent, kép), a történet haladtával pedig egyre jobban beléjük szerettem.
Nick testesíti meg számomra a tökéletes férfit. Igeen, Jessevel verseng az első helyért, ilyen pedig nem sokszor fordult elő. Imádtam a karakterét, a stílusát, a modorát, egyszerűen mindenét. Megvolt a maga gondolkodásmódja, és – igazi férfihoz híven – nem tágított az álláspontját illetően. Mindig neki volt igaza, még akkor is, ha nem, és imádott uralkodni az emberein. Ezt leginkább a szerződésben lehetett észrevenni (a focimeccset illetően, a ruhákkal kapcsolatban, a kutya és a hal). Ugyanakkor ez volt benne a szexis. Imádtam, amikor Alexa nemet mondott neki, ő pedig fortyogott a dühtől. Azok voltak a legszórakoztatóbb jelenetek.
Alexa karaktere egy picit zavaros a számomra. Maggie gúnyos megjegyzéseit viszonylag komolyan vettem, így arra a következtetésre jutottam, hogy Alexa az utóbbi időben nem sokszor feküdt le férfiakkal, ennek ellenére esetenként úgy viselkedett Nickkel, mintha minden nap részese lenne ilyesfajta pillanatokban. Szerettem benne a titokzatosságot. Sosem volt őszinte Nickkel, ami máskor rossz lenne, de hála ennek a kegyes hazugságnak, Nick rádöbbent arra, hogy szereti őt.

Számomra egy picit túl gyors volt, hogy egymásra cuppantak. Egy hosszabb, részletesebb, kínzóbb részre számítottam, ahol az elején mindkét szereplő vesződik (hosszabb ideig), aztán végül egymásra cuppannak, és ismét elkerülik egymást. Talán azért érzem így, mert az első fejezetben még a szerződést beszélték, a másodikban pedig már férj és feleség voltak. Onnan egy hét esett ki. Aztán történt egy-két esemény, majd ismét kiesett néhány nap, a végén pedig kiderült, hogy kétszáz-háromszáz oldal csak öt hónapot foglalt magába. Mármint nem az a jó, hogy csak öt hónapról van szó, hanem az, hogy ennyi oldalba hogy a fenébe tudta belesűríteni az eseményeket. Nem mintha hiány… de, egy icuricpicuri hiányérzetem van, de azt nem tudom megmondani, hogy mi az, amiből túl keveset kaptam.

Az első félbeszakításnál még azt mondtam, oké. Kellett, hogy lehűtsék magukat. A másodiknál (Amikor Alexán csak egy fürdőkabát volt, meg egy bugyi, Nick pedig úgy nézett rajta végig, mintha egy istennő lenne) szinte őrjöngtem. A rendes rendőrpasit elküldtem melegebb éghajlatra, s alig vártam, hogy folytassák ott, ahol abbahagyták, de nem, mert hát nem. Miért tették ezt velem?
Utáltam ezeket a részeket. Rendben van, hogy helyénvaló, de épp ez volt a határ is, amit már jócskán átléptek. Nem szabad, mert… Épp ezért estek egymásnak. Mert nem volt szabad. Ha szabad lett volna, akkor nem kellettek volna egymásnak. Ilyen egyszerű az egész.

A végén bepillantást nyerhettem Maggie gondolataiba is, aminek örültem, mert ő volt az a mellékszereplő, akit igazán megkedveltem. Kíváncsi vagyok az ő történetére is, a fülszövegből ítélve, azt is imádni fogom.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

63.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók