Ajax-loader

A ​Walesi hercegnő halála utáni szenzációhajhászás sajnos valóságos iparággá vált, még ma is – és valószínűleg sokáig – világszerte igyekeznek hasznot húzni e tragikus eseményből. Kiadónk jelentette meg Magyarországon először 1990-ben a Diana hercegnő című könyvet nem sokkal azelőtt, hogy hazánkban járt. amikor Budapestre látogatott Károly herceggel együtt, nagy örömmel fogadott ebből néhány tiszteletpéldányt, melyet a Pető Intézetben adtunk át.
Tragikus halálát követően dömpingkönyvek megjelentetésével kegyeletből nem foglalkozott Kiadónk, de a drámai kimenetelű baleset tényleges felderítését kutató és az igazságot feltáró könyvek megjelentetése fontos számunkra, hogy a magyar olvasóközönség is hiteles tájékoztatást kaphasson a vizsgálatok eredményeiről.
Az utószóban igyekszünk a közelmúltban született könyv megjelenése óta napvilágot látott legfrissebb információkat is közzé tenni, melyeket többek között a testőr. Trevor Rees-Jones fokozatosan visszatérő emlékezőtehetsége, valamint az AI-Fayed család magánnyomozása produkál.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók

  • Nem szerepel egyetlen kollekcióban sem.