Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Szilvi00
3.0/5

Úgy ​éreztem, muszáj adnom egy esélyt ennek a könyvnek a meglehetősen sok negatív vélemény ellenére, elvégre Jennifer L. Armentrout nem egy könyve a kedvenceim között csücsül. Nem szeretném túlságosan megbántani az írónőt, ahhoz túlságosan kedvelem! Régen sokat sütögettem és arra gondoltam, hogy egy ehhez kapcsolódó, buta hasonlattal véleményezném a könyvet, hátha így nem olyan bántó. Előre is elnézést kérek:
A kedvenc mestercukrászom unalmába sütögetni kezd, hogy elüsse az idejét.
A hozzávalók viszont nem a legjobb minőségűek. (Biztosan spórolnia kellett.)
A sütőjét sem a megfelelő hőfokra állította be, a figyelmét is elvonta valaki. (Talán egy földönkívüli luxen?) Így aztán végeredmény egy kicsit lapos, száraz és ízetlen tortácska lett… Én annyira nem válogatok, éhes voltam és az utolsó morzsáig megettem! :D


anikho
5.0/5

Hogy ​az a.. miért nem olvastam már el ezt korábban? Pedig már mióta megvan.. :O

Ez a könyv nagyon jól esett. Komolyan. Fincsi limonádé, kedvelhető szereplőkkel, és olyan cselekménnyel amitől nem kell csodát várni. De ezért olyan jó. Sokszor említettem már, néha milyen üdítő az, hogy a könyvben minden úgy történik, ahogy azt Te akarod. Ez is ilyen. Madison és Chase kerülgetik egymást, összemelegednek többször is, de nem jönnek rá egyből, hogy nekik együtt kell lenniük. Később persze, egy orbitális félreértés felnyitja a szemüket.
Szóval nagyon-nagyon tetszett. Chase imádnivaló volt :) ♥
Kell Chad és Chandler könyve is! Valaki, valami infó róluk? :O Kiadta még azokat az Ulpius?


Milli88
3.5/5

“Vigyázz, ​mit kívánsz…”

Hát, hát, hát! Ha nem tudnám, hogy ki írta ezt a könyvet, nem kötném hozzá. Más sorozatai klasszisokkal jobbak, de most beszéljünk erről az alkotásról.
Gyorsan olvasható, pörgős, romantikus, erotikus, szórakoztató, DE… nagyon nyűglődős, nyögve nyelős. Tele van felesleges körökkel. Kiszámítható, ami persze egyáltalán nem baj. De amíg eljutottunk a végkifejlethez, addig minkét főszereplőt párszor nyakon tudtam volna vágni. Könyörgöm! Felnőtt emberekről beszélünk! Miért nem lehet odaállni a másik elé és őszintének lenni? Neeem, nyöszörgünk, és mutogatunk a másikra. Kiborító és ovis viselkedés.
Az eredetit nem olvastam, de a helyesírás, és a magyartalan szavak, -mondatok helyenként kiégették a szemem. De persze valószínű, hogy ez a fordítói munka mellékterméke.


Trudiz
4.5/5

Egyszerű, ​könnyed olvasmány. Bbizsergő vággyal teli történet Madison és Chase között. Gyermekkoruk óta ismerik egymást, s most kialakul a kapcsolat?
Kikapcsol és gyorsan haladhatsz vele.


Olyan ​érzésem volt, mint egy szappanopera lenne. Itt van minden. Van egy pasi, aki évek óta szerelmes a lányba, de nem meri bevallani magának. Egy lány, aki viszont évek óta szerelmes belé és vannak a családtagok, akik már évek óta tudják, hogy ők összetartoznak. Van egy kis bonyodalom, elbeszélnek egymás mellett. Egyszeri olvasmánynak jó, de semmi több.


ZitussKa
5.0/5

Jó ​volt:) Kis kikapcsolódásnak tökéletes, amikor nem gondolsz semmire csak ráhangolódsz a történetre, ami nincs agyonkomplikálva. :-) A karakterek szerethetőek, humorosak. A cselekmény egyszerű, de aranyos, megspékelve egy jó pár forró jelenettel :) Olvassátok bátran, ha limonádéra vágytok. Nálam 5/5


Értem ​én, hogy Armentrout mindenben kipróbálja magát, de csak engem idegesít, hogy valamiért pont azok az írók ragaszkodnak a vékony és tökéletes alakú libákhoz, akiknek közük nincs hozzá? Komolyan, nem olvastam még olyan könyvét, ahol nem volt nádszálvékony, ízléses idomokkal megáldott a lány.
Igazából egy erotikus kis könyvecske, ami épp olyan egyszerű, amire számítani lehetett.


NightStar
5.0/5

Kellemesen ​csalódtam a könyvben, rosszabbra számítottam a százalékot látva. Nem voltak nagy elvárásaim, így nem is koppantam. Aranyos volt, nem voltak felesleges részek, a szereplők szerethetőek, a Gamble fiúkat kifejezetten a szívembe zártam. :) Aki belekezd tényleg ne számítson semmi nagy durranásra, de nekem most tökéletesen megfelelt, kikapcsolódásnak kiváló.


noname14
4.5/5

Hihetetlen, ​hogy Jennifer L. Armentrout bármilyen műfajú könyvet ír, az csak jó lehet.
Már néhány évvel korábban is olvastam ezt a könyvet, de már egy-két jeleneten kívül nem igazán emlékeztem rá, így úgy gondoltam, ideje ismét elővennem. Nem kell túl sokat várni ettől a könyvtől, mert nem egy nagy valami, de kikapcsolódásnak tökéletes, ha néhány röpke órára el akarunk merülni egy jó történetben.
Madison karaktere szimpatikus volt, főleg, hogy nem drámázott annyit. Chase pedig hihetetlenül imádnivaló volt, még ha néha egy kicsit fafejű is.
Nagyon sajnálom, hogy Chad és Chandler könyvét nem adták ki, mert azokat is szívesen elolvastam volna, mivel ebben a részben ők is nagyon szimpatikusak voltak.


Marcsi
3.5/5

Én ​nagyon jól szórakoztam abban a 3 órában, míg elolvastam a könyvet. Nagyon rövid, hatalmas betűkkel és sorközökkel, de talán jobb is, hogy nem nyújtottuk tovább a történetet.
Falra mászok a kiszámítható végkifejlet panaszoktól, mert hát persze, hogy kiszámítható!!! De most komolyan, [[Suzanne Collins: Az éhezők viadala |Az éhezők viadala]]-ban volt valaki, aki a 20. oldal után egy pillanatig is megkérdőjelezte, hogy Katniss lesz a győztem vagy épp Frodó nem jut el a vulkánig? Nem! Itt is tudtuk, hogy Madison és Chase boldogan élnek míg meg nem halnak, nyilván sokkal kevesebb agymunkával, de ki akarna olyat olvasni, hogy megutálták egymást és pápá…
A végére még odabiggyeszthetett volna 15 oldalt, amiben kifejti kicsit jobban ezt a “kibékülünk/örökre szerelemmel égünk” dolgot, de üsse kavics, hát így is happy and…
Olvastam az írónő másik könyvét az [[Jennifer L. Armentrout: Obszidián |Obszidián]]-t is, de szerintem ég és föld a különbség, mind megfogalmazásban, mind színvonalban. Ez egy laza ponyva, unalmas magányos estékre, az Obszidiánt viszont bátran adnám egy 16 éves tini kezébe is.
Összességen azt kaptam amit vártam!


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

25.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók