Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Hát ​bizony ez is nagyon jó volt, csak azt nem értem, ezt a sorozatot miért nem ajánlotta nekem eddig senki, hogy feltétlenül el kell olvasnom.
Effi és Karl összeverekedése volt érzelmileg számomra a legdurvább rész.
Sofia szerelme Fabio iránt annyira cuki, komolyan ilyen az első, nagy, bálványozós szerelem.
Az is tetszett, h Münchenbe vitte a sztorit a szerző, annyira nem oda képzelek mitológiára épülő sárkányos könyvet, hogy már-már hihetővé vált.


Kiki_chan
5.0/5

Na ez ​nagyon tetszett! Az előbbihez képest mérföldekkel jobb volt és vissza nézve, a többit kedvem lett volna lepontozni, hiszen a nyomába sem érnek ennek. A második vége, igen.
Elkezdtem olvasni és azt vettem észre, hogy huhh, ez már a 150.oldal?! Mi a fene?
Aztán már csak olvastam és olvastam. Jó, nem olvastam este, nem volt nagy lázam, hogy elolvassam az utolsó 100oldalt, de a maradék 50-60oldalnál már mondom le nem vagyok hajlandó rakni!
Végig izgalomban tartott. Jó, nem azt mondom, hogy ez lesz életem legjobb könyve, mert ha nem lennék a könyv hatása alatt biztos találok hibát. De akkor is jó volt a sztori.
Izgalmas. Végre nem minden Sofia körül forog, nem az ő nyávogását hallgatjuk.
És az egy sárkányosból ami volt nekünk az elején, lesz nekünk négy. (ezt már az első fejezetből megtudjuk, nem lövök le semmit)
Különlegesek, tehetségesek. Jók.
Persze, meg kell mindenkit menteni, hiszen ez az jók lényege. De azon felül tesz bele az írónő egy kis csavart, amitől én nem érzem sablonosnak a könyvet.
A kivitelezést is meg kell említsem. A borító ismét csodaszép és a sárkányok az új fejezetek elején felül csodásak! Nagyon kitettek magukért az illusztrátorok.
Ami bánt, hogy ez is lehelet vékony, mint az előző, bár oldalszámmal több. Vékonyabb lapokból is készült, ami szerintem sokkal kellemesebb, mint azok a vastag papírok. Élmény kézbe venni és olvasni.
Nagyon tetszik, jól megcsinálták! Le a kalappal. Ezek után várom a következőket, mert ez a sorozat úgy néz ki, hogy felfelé ível. Remélem így is marad!
Egy élmény a könyv, minden tekintetben!


Gyöngyi_Z
5.0/5

Huh, ​hát ez nagyon jó volt!
Már az elején beindul a cselekmény, egy halál esettel és a Kő “haldoklásával”. Aztán folytatódik egy kis utazással és olyan fordulat következik ami csak még jobban, bele szippantott a cselekménybe. Az írónő itt ötvözte a két kedvencemet, sárkányok és időutazás. :D És ezt sem össze vissza, hanem elég logikusan felépítve. Meglepő volt, hogy Fabio is ugyan ott köt ki ahol a többiek. Aztán mennyire jól össze tud dolgozni a többiekkel, ha szeretne. Még csak valami pislákolgat az ő szívében is, de persze a keménykedéseivel ebből nem sok mindent sejthetünk, de talán a 4.részben. ;)
Kapunk még két új szereplőt is, és még több titkot tárnak fel a Világ Fájáról és a sárkányosokról.
Rettentő izgalmas volt és tényleg nagyon gyorsan el lehet veszni a sorokban. Sajnálom, hogy ilyen kis rövid volt. Még olyan szívesen olvasnám a történetüket. Remélem a 4.rész is ennyire tetszeni fog. .


Kedy
5.0/5

Nem ​volt rossz ez sem. Megint annyira lekötött a történet, hogy elfelejtettem letenni a könyvet :)


Végül ​is nem volt rossz, csak már így egymás után 2 könyvvel bőven elegem van abból, hogy vagy elsötétedik egy fejezet végén minden, vagy nagy világosság van, vagy valaki elveszti az eszméletét, stb-stb…
Emellett komolyan nem értem, miként hihették, hogy nem kell megölniük az ellenséget? Miért, azt hitték majd szépen megadják magukat, ha újraéled a Világ Fája? O_O Amúgy az új karakterek nem rosszak, bár nekem Effi nem volt túl szimpatikus.


missty
5.0/5

Ez ​a rész egyszerûen fenomenális volt.


dórii
5.0/5

imádom ​a szorit a szereplőket úgy az egészet!de tud valaki valamit a folytatásról???
amúgy nekem németország is nagyon betalált cserediákként voltam kint azóta imádom!
az árulós rész kicsit furi volt nekem de végül is megoldották. vagyis az öngyilkosság nem megoldás (csak itt).


Anó
5.0/5

Fél ​éjszaka olvastam, sikerült a végére járnom Sofiáék újabb kalandjának:)
Most is lebilincselt, s azt hiszem, jó lenne egy ilyen idővisszaforgatóra szert tenni – bár az ár, amiért használja az ember…hmmm…
!A helyszín ezúttal, az előzőektől eltérően, meglepetésemre München.
Most már kíváncsi vagyok a folytatásra nagyon, arra is, milyen lesz az ötödik Sárkányos?


Ez ​valahogy gyengécskére sikeredett. Olyan érzetem van, mintha Troisi valami nagyot akart volna írni, de szinte alig haladtunk a történettel. Ez most nem jött át. 3 és feles.


vörösróka
5.0/5

Karl ​olyan aranyos volt hogy nagyon.Az hogy okoska volt az csak számomra még aranyosabb volt. Nagyon jó volt de azért voltak benne nem annyira jó részek is.Ha nem csúszott volna meg a kezem fél csillag lenne ott. De igen megérdemelte jobb is így.
Szóval egy szó mint száz:
JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ VOLT!!!


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

8.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók