Ajax-loader

Értékelések

Az alábbi értékelések a Rukkola felhasználóitól származnak. További értékeléseket itt olvashatsz.
Karina
3.5/5

Úgy voltam a könyv felénél, hogy ha nem a herceggel jön össze én kidobom a könyvet. Sajnos ebből nem tudtam meg semmit, de ha a következőben sem jönnek össze tuti az összes könyv repül. Amúgy ezeket leszámítva egy jó könyv. Csak jöjjenek össze….

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/kiera-cass-the-selection-a-parvalaszto/en-es-a-konyv/karinaa7

Sajnos az ízlésesen megtervezett borító nagyon megtévesztő.
Ez egy bugyutácska történet, amit a szerzője mesterségesen megpróbál felfújni és a disztópikus elemekkel megpróbálja többnek feltüntetni, mint ami.
De mivel a “hàttértörténet” is nevetséges és hihetetlen ezèrt még inkább szembetűnő, hogy ez csak egy igénytelenül megírt szerelmi-háromszög limonádé egy fájdalmasan buta, önelégült, előítéletes, álszent “hősnővel”; egy tudatlan, gyenge, hiteltelen koronaherceggel és egy macsó, soviniszta exbaráttal.Nagyon nehezen találok olyan könyvet,ami leköt. Az első, ami megfogott az a borítója,de őszintén szólva voltam kétségeim afelől,hogy valami túlcsorduló romantikus borzadályt fogok ki vagy a 2. kötet után megunom,mert rájövök,hogy az még se lett olyan jó,mint az előző (igen, nem 1x volt már ilyen..). Aztán elkezdtem olvasni….és függő lettem. Még pedig oly annyira,hogy saját kezűleg a 4. kötet borítója alapján könyvjelzőt készítettem. :D Imádom. Először azt hittem Aspenért vagyok oda..aztán olvastam 2. kötetet és Maxon totálisan lenyűgözött. Annyi vegyes érzelmet váltott ki belőlem ez a könyv,hogy úgy éreztem,mintha én is ott lennék, egy lennék a 35 lány közül. Americaban pedig magamra ismertem ( nincs sok magabiztosságom…őő.. lehet semennyi.. viszont nagy a küzdő szellemmel rendelkezem, megesik,hogy lobbanékony vagyok, ha valamit másképp gondolok szinte biztos,hogy hangot adok neki, nem szeretek a figyelem középpontjában lenni. Na és mit imádok? Na mit? Nanááá,hogy olvasni. ) Szuper könyv, még hozzá annyira,hogy soha nem válnék meg egyetlen egy kötetétől sem. Ha egyszer lesz lányom vele is elszeretném olvastatni. Tuti egy világ dől össze bennem,ha vége lesz. ♥ :)

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

http://moly.hu/ertekelesek/1927945← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
3.7/5

Statisztika

53.0
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók