Ajax-loader

Vajon ​miért zuhant le a tizennégy éves Helen Bassam a város legmagasabb lakóházának tetejéről? Kétségbeesésében önkezével vetett véget életének? Szerepe van a tragédiában annak a kisfiúnak is, akinek elmosódott alakját a biztonsági rendszer kamerái rögzítették aznap éjjel?
Joe Faraday felügyelő eltökéli, hogy kideríti a lány halálának pontos okát, így rója le neki a végtisztességet. Végigjárja Portsmouth alvilágát, a darabokra szakadt családokat. Gyermekek után kutat, akiket a társadalmi mozgás a lét peremére sodort. Ám alighogy kezdetét veszi a nyomozás, Faraday embereit elvonják egy másik ügyhöz.
Egy kisstílű kábítószerárus tetemére bukkantak a város külterületén. A vörös tangától eltekintve meztelen férfi egy fán lógott. A rendőrség PR-győzelmet szimatolt az ügyben a droggal szemben vívott háborúban: azaz eredményt tudnak felmutatni, és olyan színben tűnhetnek fel, hogy kézben tartják az eseményeket.
A különleges ügyosztály vezetőjét cseppet sem érdekli a PR. Egy valami foglalkoztatja: el akarja kapni a gyilkost, hogy megmutassa neki, ilyesmit nem lehet ép bőrrel megúszni, amíg ő vezeti a nyomozást. Kierőszakol magának minden lehetséges munkaerőt. Csapatának egyik tagja Paul Winter. A nyomozó a munkába temetkezik, hogy ne kelljen felesége halálán töprengenie.
Az Angyal szállt el felettünk szédületes tempójú, igazi érzelmekkel telített detektívregény. Szívbe markoló képet rajzol egy szabadeséssel zuhanó társadalomról és egy városról, amely talán elég szívós lesz ahhoz, hogy túlélje a becsapódást.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók