Ajax-loader

Lecsavarjuk ​a kupakot, kiöntjük a szószt…és élvezzük az ízeket!

A díjnyertes szakácskönyvíró, David Joachim egy kötetre való szósz felhasználási módját mutatja be: minden recept készen vett marinara, Alfredo-, pesto vagy cheddar szószra épül. Jóllehet első látásra bonyolultnak látszik, a legtöbb recept mégis mindössze öt vagy annál alig több hozzávalót igényel, és számos recept elkészítéséhez legfeljebb tizenöt percre van szükség. Ki mondta, hogy csak hagyományos paradicsomszószos tészta lehet a vacsora?
Helyette próbáljuk ki ma este valamelyik receptet ezek közül:
Kolbászos töltött pizza
Pásztorok húsos rakott burgonyája
Húsgolyók brandys mártásban
Bélszín márványsajtos szósszal
Tonhal vaszabiköntösben, krémes paprikaszósszal

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók