Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Szami81
2.5/5

Hogy ​ne legyek mindig negatív:
- szép a borító
- nagyon jókat aludtam rajta


Naiva
2.0/5

Egyáltalán ​nem szokásom csak azért elolvasni egy könyvet, hogy azután jól lehúzzam, de ezzel a könyvvel rendesen kínlódtam és ezt muszáj volt megjegyeznem. Néztem is az átlagát, hogy nem túl biztató, de nem egy alulértékelt könyvvel találkoztam már itt. Éppen ezért és a mostanában bemutatott filmes trailere alapján voltam rá nagyon kíváncsi. Gondoltam, egy újabb Twilight FanFiction. Volt is köztük párhuzam rendesen. Olyan semmilyen volt a főhősnő és az összes szereplő. A történetvezetés pedig nagyon csapongó, hogy az rendesen megnehezítette az olvasási élményt. A könyv 95%-a tömény unalom, a vége pedig össze lett csapva. Ezt a könyvet szeretnem kellett volna, mert egyrészt fantasy , másrészt angyalos #bár erre csak utalások vannak#. Aki emiatt kezdené el olvasni, mint én, az csalódni fog. Összességében 2 csillag. Abból egy az enyém, amiért ennyire kitartó voltam. A folytatásoktól is elment a kedvem.


Evelena
4.5/5

Megnéztük ​a filmet nem is olyan régen és engem teljesen beszippantott.
A hangulat, a szereplők, a múlt-jelen összetalálkozása, a korokon átívelő szerelem, ami mindig utat talál magának.
Tudtam, hogy el kell olvasnom, és a folytatást is, annyira elkezdett érdekelni.
Kicsit azért más volt a könyv, a szereplőket jóval részletesebben látjuk.
Luce nekem szimpatikus volt, próbál logikus magyarázatra lelni, míg egyszer csak váratlanul olyan érzések támadnak benne egy ismeretlennek tűnő fiú iránt, amit nem tud magyarázni. Minden hozzá vonzza, akármilyen titokzatos, távolságtartó és vele szemben furcsán viselkedő. Ő Daniel, aki nekem itt jobban tetszett, mint filmbeli énje. Képtelen magát távol tartani Luce-tól. {{Emellett gyönyörű, ahogy a szerelmet választotta, és választja mindig, még ha olyan kevés is adathat meg nekik együtt sokszor.}}

Aztán itt van Cam, aki szerintem talán még több női rajongót vonz, mint a mi úriemberesebb Daniel-ünk. Cam az a tipikus rosszfiú, meghintve egy nagy adag ellenállhatatlan kisugárzással és sármmal.

Penny, Luce barátnője volt az egyik kedvencem, mindig tudta, mit kell mondani, remek karakter {{volt :(}}.

Az iskola minden ízében érdekes hely, a közeli temetővel, a templomból átalakított medencével. Ez a helyszín adja a keretet egy érdekes találkozás sorozatból, ahol senki sem az, akinek tűnik, és átszövi valami megfoghatatlan.

Sejthető, hogy mi a megoldása a rejtélyeknek, de így is volt néhány nehezebben megérthető rész a világból, na talán majd a későbbiekben.

A múltbéli emlékek, az erre utaló dolgok hihetetlenül tetszettek, remek ötlet, érdekes felvetés. :)

Engem egyszerűen elkapott a hangulata, várom a folytatást.
Ui.: Évekkel ezelőtt találtam egy dalt és nagyon ide passzol, a videóval együtt:
https://www.youtube.com/watch?v=BZyzX4c1vIs


Nikolett0907
4.0/5

“De ​a könyvtárban körbenézve melegség öntötte el. Mindig is szerette azt a halványan édes, dohos illatot, amit csak egy teremnyi könyv képes létrehozni. Megnyugtatónak tartotta a lapozgatás hangját.”

Ismételten belefutottam egy olyan sorozat kezdő kötetébe, amit egyszer már olvastam, csak nem ebben a formában.
Akkor nagyon tetszett, de a sok olvasatlan könyveim halmozódása miatt, a folytatások kézbevétele elmaradt.
Mikor láttam, hogy megjelent magyarul is megörültem, de úgy gondoltam várok még a beszerzéssel, majd ha a többi rész is kiadásra került.
A sorozat immáron szépen gyarapodott, de nekem már nem volt kedvem megvenni.
Mostanában inkább a komolyabb témákra szomjazik a lelkem, így aggódtam, hogy mennyire fogom tudni élvezni, de megnyugodtam, mert teljesen rendben találtam és kellemes, izgalmakkal telt olvasmányban volt részem.

Luce érdekes karakter, noha nem hibátlan, mégis a nehéz sorsa miatt, a gondolatai összeszedettsége és úgy ahogy kezeli a helyzetet nagyon szimpatikus szereplővé vált a könyv végére.
Itt is van némi hím “kakaskodás”, illetve úgy alapvetően is vannak harcok, amik nem kis izgalmat okoznak az olvasó számára.
A vége pedig eléggé erősre sikeredet, feltétlen elszeretném kérni barátnőmtől az egész sorozatot, mert ebből még igen csak érdekes és izgalmas fejlemények alakulhatnak ki.

Viszont felmerül bennem egy kérdés.
Miért áll a könyv 76 %?
Már nem azért, de egyáltalán nem rossz, maximum szokatlan.
De még mindig egyedibb, mint a mostanában úgy kedvelt egy kaptafára épült, sablonos erotikus történetek.
Szokás szerint ami nekem tetszik, a többségnek nem. Van ez így….

Egy olvasásnak tökéletesen megfelelt.


Dawnofmyth
3.5/5

Ehhez ​túl öreg vagyok már, végig ilyen érzéssel olvastam, és ha nem kihíváshoz kellett volna talán be sem fejezem. Volt benne egy-két érdekes rész, de javarészt unalmasnak, sablonosnak éreztem, és megint szerelmi háromszög. Bevallom nem sok minden maradt meg belőle, sőt olvasás közben is volt, hogy egy idő után elgondolkodtam, mit is olvastam az elmúlt órában. Nem fogott meg vagy tényleg túl koros vagyok már az ilyen történetekhez XD Mindegy, lehet színészek jobban élvezhetővé tudnák tenni, de nem érzek rá ingerenciát, hogy belenézzek a sorozatba.


Démonika
5.0/5

Úr ​Isten! Mi a fenéért halogattam/tologattam eddig ennek a könyvnek az olvasását!!?? :O

Már nagyon nagyon régen kinéztem magamnak ( úgy a megjelenése környékén) csak akkor annyira még nem szerettem olvasni, és igazából csak a borítójába szerettem bele, magába a fülszövegbe nem. Aztán kb egy évre rá megint összefutottam vele de akkor újraolvasva a fülszöveget erre számította: Van egy suli ahova angyalok és démonok járnak és itt találkozik a mi szerelmes párunk Lucie akit angyalnak hittem és Daniel akit meg vámpírnak és akkor adott a tiltott szerelem és azt hittem nagyjából e körül áll majd a sztori. És akkoriban nagyon ki voltam a vámpíroktól ezért újra csúszott. Aztán amikor újra érdekelni kezdett, akkor meg nagyon sok negatív véleményt olvastam róla és megint elmenettől a kedvem. Aztán amikor megvettem volna nem volt raktáron. Szóval ez az egész nem akart összejönni. Mostanra meg elegem lett és megszereztem e-bookba és elolvastam. És jajj!! :DD

Spoiler!

Szerintem egyáltalán nem volt unalmas… sőt! Nagyon is fenntartotta az érdeklődésemet végig! Persze a végső csavarok és összefüggések már úgy a könyv felénél ki lehet találni. (ha nem előbb) de akkor is van benne valami ami úgy bevonz(?) a könyvbe és nem ereszt. A “börtönsuli” hangulat nagyon tetszett, csak talán egy kicsit jobban belemehetett volna az írónő az ilyen helyeken zajló csetepatékba gonoszságba és korrupciókba… Lucie? Hát közel sem a leg idegesítőbb női főszereplő de nem is a legokosabb / tökösebb olyan átlagos, de azért még is csíptem. Gabbe-t utálta de volt benne valami ami tetszett benne. ( ami a végén ki is derült) Arriane cuki őrjöngő, őrült csaj egyből megszerettem kár hogy nem szerepelt többet. Daniel vagy Cam nehéz.. nehéz… A fenéket!! :D egyértelműen Cam nyakába vetném magam gondolkodás nélkül rámenős még is titokzatos… Daniel nekem túl köcsög az elején később meg túl tiszta túl kedves túl-túl-túl… és Lucie is túlzottan odavan érte. Komolyan émelyegtem a Daniel így Daniel úgy miatt. Sokszor rákiabáltam volna a csajra hogy felejtsd el a a szőkeséget legyél Cammal!!! És Penn jajj istenem.. :/ Igaz barátnő. Én is szeretnék egy ilyen édes, imádni-való, kedves barátnőt aki az első pillanattól kezdve kiáll mellettem. Soha nem volt még ilyen de a végén amikor az a bizonyos dolog történt és majdnem elsírtam magam. Értem én hogy meg kell ölni embereket de hogy ez? Egy gonoszság!
Ösz-visz a sok negatív kritika ellenére nekem nagyon tetszett tutira megveszem ezt a részt és a folytatásait is. Alig várom hogy visszatérjek Lauren világába. :)


Bitten
-/5

Film
{{ ​Nekem nagyon tetszett! Végre nem egy vámpíros, agyon fényezett, mű nyavalya . Tura, szívem csücske a kastélya – plusz pont ;-) Nincs kényeskedés, nyávogás …. húú ezt is megértük. Mennyi köze a könyvhöz ezt is kiderítem, amint lesz időm a teljes sorozatra. Remélem lesz folytatása! Végre vmi új! Joely Richardson nagyon jó választás. Addison Timlin színészi mivolta meglepett – szerethető alkotás. A srácokkal még barátkozom :D Olyan kiv vagyok ki kapja Lucifer szerepét :D már ha egyáltalán megjelentetik :D És imádom a szárnyaikat -}}


Edina_Varga
3.0/5

Nem ​is tudom mit írjak erről a könyvről. Nem volt rossz, de jó sem. Nekem teljesen kusza az egész. A történet alapjai nagyon jók. Viszont az író közel sem hozta ki belőle a maximumot. Penn karaktere volt az egyetlen, aki ért valamit. Daniel végig idegesített a viselkedésével. Szeretlek, de… akarlak, de… A végére meg egy nyálgép lett. Cam az alattomos negatív hős teljesen jellegtelen volt. Arriane az elején főszereplő aztán eltűnik, majd a végén újra hősi szerepet kap. Luce, hát róla meg végképp nem tudok jót írni, buta kis csitri, aki nem lát tovább a szerelemnél.
Remélem a következő részek javuló tendenciát mutatnak.


ƨɔɴом
2.0/5

Vegre ​vege!
Nagyon nagyot csalodtam, az eleje egeszen igeretesen indult, vagy csak bennem volt meg a lendulet, ami kesobb alabb hagyott, es az egesz atcsapott valami unalmas betumasszaba, ahol tortenik is valami, de meg sem. Ahol vannak angyalok, de meg sem.
Nagyon sajnalom, hogy ennyire semmilyen lett, mert latszodik, hogy van benne potencial, csak jobban kellett volna megirni…


loveQhuay
4.0/5

Csak ​2 évig volt a varolistamon… mi az :D

Bármennyire is akartam olvasni, mindig akadt valami más, mert nem vonzott annyira. Aztán kiderült hogy lesz belőle film is, akkor meg már úgy voltam vele, hogy még előtte el KELL olvasnom.

Angyalok, tinik, iskolai élet, szerelem, kell még valami?

Mondjuk elég sokat kellett várni mire az angyalos téma felmerült, addig csak egy hétköznapi sulis-amcsis tinidráma volt. Adott egy “rosszfiú” aki le se szarja a lányt, neki mégis ő kell, aztan lesz egy jó kis szerelmi háromszög, szegény csaj azt se tudja kit akar… de nem érdekelt, még belefert.

De ahogy kezdett beindulni a törtenet huuuhaaaa ;) nem tudtam már mi kivel van és ki áll a jó es a rossz oldalon.
Nekem mégis tetszett /a 77% ellenére is/ de az az egy csillag levonas kellet! Mégpedig az indokolatlan és felesleges halálesetekért! :(

Egyébként jo sorozatnak néz ki, ugrok is neki a folytatásának :)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

10.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók