Ajax-loader

A ​grafikusművész szerző két világ szerencsés találkozását hozta létre munkájával. Egyrészt a Komjáthy István jegyezte Mondák Könyve évtizedek óta a magyar mondavilág színvonalas és népszerű, közkézen forgó feldolgozásának számít. Másrészt a képregény, mint művészeti ág ma reneszánszát éli, egymást követik az új kiadványok, rendezvények. A történelmi, illetve mondai témájú alkotások azonban kuriózumnak számítanak a képregény műfajában.

Kovács Zsolt szintézise különleges élményt kínál az olvasónak. Egyszerre nyújtja látványos képek sorozatát és segíti szórakoztató módon közönségét a mondavilágban való eligazodásban: nem helyettesítve, hanem kiegészítve a Komjáthy István könyve nyújtotta élményt. A Mondák Könyve képregény-folyamának első része A Tejillatú Puszta címet viseli, amelyben az olvasó megismerkedhet Arany Atyácskával, Öreg Pusztával és népével, nyomon követheti Szépmező Szárnya kalandjait és küzdelmét Kalamónával.

A képregény nagyalakú, színes album formájában jelent meg, méltóan művészi színvonalához. A mű első kiadása korlátozott példányszámú. Mindössze ötszáz számozott album került kinyomtatásra, így a képregények gyűjtői ritka csemegét vehetnek kézbe

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók