Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


ZitussKa
4.5/5

Az ​álmok csak akkor válnak valóra, ha elindulsz felèjük.

Szuper volt ez a könyv! Nekem legalább is nagyon tetszett. Egyetlen hibája, hogy úgy èreztem az írónő az utolsó 100 oldalon, fölöslegesen kínozza a szereplőket, ès minket is, a folytonos veszekedèsekkel, ès bizalmatlansággal. Ezek nèlkül a helyzetek nèlkül is meglettem volna, ès akkor tènyleg egy tündèr aranyos sztorit kaptunk volna, minden mesterkèltsèg nèlkül. De ha ettől eltekintek, akkor egy nagyon jó hangulatú, humorú ès stílusú könyv ez. Aranyos, vicces, szeretni való karakterekkel:) Ryan-re, imádtam hogy a sztárokról alkotott sztereotípiák közül, egyet sem lehetett ráhúzni. Ő olyan valódi, emberi karakter, hogy kèptelensèg nem kedvelni. Taryn is makacs, de őszinte, talpraesett, ès nagyon jól kezeli a nehèz helyzeteket. Nagyon jó páros!
Összessègèben egy szórakoztató, izgalmakkal, romantikával ès egy kis csillogással teli könyv :) Ajánlom!

ez a mi kettőnk őrűlt mesèje


Bajnoczianna
3.0/5

Az ​eleje sok jót igért. Taryn aranyos lány, sok csalódást megélt személy. Ming nem egy nap belép a kocsmájában egy híres sztár. Innentől pedig megváltozik az élete. A szereplők kidogozottak voltak, míg az eseményekben túl sok érzelmes rész kapott helyett. Ettől pedig számomra élvezhetetlen lett az olvasás. Rayn és Taryn aranyos páros lehetett volna, ha a bizalmatlanság nem áll kettejük közé.


Iloonka
5.0/5

Olyan ​régóta volt fent a várólistámon és most úgy döntöttem ,hogy végre elolvasom. Elsőnek is nem gondoltam volna, hogy Ryan egy ilyen imádnivaló pali lesz. A könyv előtt keresgéltem bizony olyan könyvet, ami kifejezetten egy rendes, aranyos srácról fog szólni és hát meg is lett, szóval már ezért megérte elolvasni.
Valamint azt hiszem ,hogy az írónő szerintem jól tette, hogy nem zárta le azzal ,hogy egymásba szerettek és boldogan éltek míg meg nem haltak Tarynék. Bemutatta mennyire kemény is a sztár világ. Noha akadtak túlzások, de amúgy ez kifejezetten tetszett.
Taryn számomra szimpatikus szereplő volt végig. Határozott és oda adó ember, én szerettem a karakterét, bár a tipikus lányos sírásai neki is megvoltak.
Ryant viszont imádtam. Nem elég ,hogy rendes és egyáltalán nem beképzelt, hanem több is rejtőzött ennél benne. Nem csak egy cuki pofa volt, hisz belátást nyertünk ,hogy ő egyenesen utálja azt, ami a sztársággal jár és ő csak egy napot akar, mikor is egy átlag emberként élhet.
Rajtuk kívül Marie és pete volt az, akik igazán tetszettek.
Szórakoztató könyv volt, bár a hosszúsága miatt nehezen haladtam vele, de azt mondom megérte.


kis_macko
5.0/5

Kellett ​egy plusz lökés a könyv megvételéhez, a borító és a fülszöveg még nem győzött meg önmagában, de könyvesboltban járva a kezembe akadt, belenéztem, kicsit beleolvastam és hazajött velem. Nem bántam meg!
Még friss az élmény, de lehet, hogy még a kedvenceim közé is bekerül.
Nekem kimondottan tetszett, hogy ilyen hosszúságú a könyv. El lehetett volna intézni kevesebb oldalszámmal is és akkor a szeretlek kimondásáig tart, ahogy az átlag, de itt az együttélés és a mindennapok nehézségeibe és szépségeibe is bepillantást kaptunk – általában pont ezt szoktam hiányolni.
Elképzeléseim vannak csak a filmvilág szereplőiről és az életükről, így azt nem tudom mennyire lehet hiteles az ilyen mértékű rajongás/zaklatás, de biztosan vannak olyan sztárok, akik Ryanhez hasonlóan nehezen birkóznak meg vele és ami a médiából kimarad, az az, hogy ezt a helyzetet a családjuknak és ismerőseiknek is kezelni kell tudni.

Amikor már épp hiányoltam, hogy Ryan “csak pasi”, azért fel-felvillant a sztár a viselkedésében.
Taryn is remekül hozta azt a nőt, aki ismeretlenként csöppen a filmes világba és a bizonytalankodásai teljesen érthetőek.
Egy-két ponton nem éreztem csak hitelesnek a karaktereket, de ezeket nem éreztem elviselhetetlennek.
Kaptak maguk mellé nagyon jó mellékkaraktereket Taryn barátai, Ryan szülei, kollégái személyében. Elég széles skálán mozogtak a felvonultatott szereplők és mindnek megvolt a maga helye a történetben.
Ezeket kiegészítik a jó párbeszédek, vicces jelenetek.
Bár van folytatása a könyvnek – és remélem hamarosan az is megjelenik magyarul -, nyugodtan olvasható a könyv kerek egész történetként is.


Egy ​hìres filmsztár és egy egyszerű bártulajdonos lány izgalmakkal tarkított szerelmi története. Volt benne rendesen kavarás. Őrűlt rajongók, paparazzik és àrmánykodó volt szeretők. Taryn sajnos rengeteget sipákolt benne, kicsit Avára emlékeztetett az állandó bizalmatlankodással. Ryan jó pasi, de valahogy nem jött be nekem, Kyle jobban tetszett, kár hogy bekattant. A folytatás érdekel, nem lett kerek a lezárás.


zia
3.5/5

Tudom, ​hogy nem szabad a borító alapján ítélni, de tisztán emlékszem arra, hogy ennél a könyvnél még évekkel ezelőtt a borító csábított arra, hogy megvegyem. Annyira érdekes volt az egyszerű lányhoz illő szoknya, a piros tűsarkú és a régi padló közötti ellentét (vagy inkább összhang?), hogy úgy éreztem meg kell vennem. Már egyszer régebben bele is kezdtem, de nem jutottam az első oldalaknál tovább, mert egyáltalán nem kötött le. Most mégis újra kézbe vettem ,hogy csökkentsem már végre az évek óta a polcomon ülő könyvek sorát.
Mit is mondjak? Sokáig ingadoztam a három és a négy és fél csillag között. Az első fele borzasztóan untatott. Sokszor meg volt ismételve az, hogy Ryan milyen nagyszerű, és klassz pasi. Úgy éreztem ez azért van, mert a tettei nem bizonyítják. Mintha az írónő is érezné, hogy le kell írnia minden második oldalon, hogy igen, kedves olvasó, ezt itt a férfi főszereplő, ő a hős, az álompasi. Tessék már szeretni.
Valójában Ryant sokszor lagymatagnak éreztem. Csak néha láttam megcsillanni nála, hogy kiállna akár Taryn-ért, akár magáért.
Aztán úgy a könyv háromnegyedénél végre beindult a történet. Ez sokat vitte felfelé, de itt már nem tudtam elvonatkoztatni attól, hogy Ryan-t csak alkalmanként kedvelem, és, hogy Taryn egy picsogó liba, akit jó néhányszor kedvem lett volna egy péklapáttal arcon simogatni.
Ami igazán a hátán vitte a történetet, azok a mellékszereplők. Taryn barátai, Ryan szülei mind fantasztikusak voltak.
Ettől függetlenül mégis szeretném majd egyszer elolvasni a következő részt. Most már tudnom kell, hogy mi lett/mi lesz velük.


Dittta87
5.0/5

Nagyon ​szerettem ezt a könyvet. Humoros, romantikus, nagyon szerethetőek a szereplők. Imádtam, ahogy Taryn és Ryan között kialakult a szerelmi szál. Egyedül Taryn folyamatos bizonytalansága – (néhol már hisztinek éreztem) – zavart.


Kathreen
4.0/5

Összességében ​szívesen olvastam, voltak benne olyan oldalak, amik túl voltak ragozva, de mégis olvasmányos volt.
Taryn és Ryan kapcsolatának legnagyobb buktatója nem a távolság, a sztárság velejárói, stb. voltak, hanem saját maguk. A bizalmatlanság, ami néha már idegesítő volt, de ez az emberi természet, sokszor a rosszat könnyebb elhinni, mint a jót. De tetszett, hogy mindig meg tudták beszélni, és meg tudták oldani.


Odilia
5.0/5

Féltem ​ettől a könyvtől. Míg a figyeltjeim értékelési jókat mondtak róla, addig a többiek elég lehúzták a könyvet. A fülszöveg meg akár a [[Jennifer E. Smith: Milyen is a boldogság?]] fülszövege is lehetne, ami nem nagyon jött be nekem. Ezzel a tudattal vágtam bele, de mivel ez volt az utolsó könyv @kis_macko-tól nálam kölcsön, így sokáig nem is akartam húzni, hogy nekiálljak.

És akkor belekezdtem. Lassan indult, de ahogy kezdtem Taryn-t megismerni, úgy kezdtem beleszeretni a könyvbe. Teljesen egyetértettem vele végig, sosem volt túl hisztis, túl naív stb. Néha túlságosan akart a saját lábán állni, de ez az ő múltjával teljesen érthető is volt.
Ryan viszont tipikusan Sztár volt. aki hirtelen került középpontba, a családja és haverjai megpróbálták két lábbal a földön tartani, de ez sajnos nem mindig sikerült.
Nem mindig tetszik az E/1 írásmód, de ehhez nagyon jól illet. Jól végigvezet az író Taryn és Ryan szerelmén, ahogy próbálják egymást és saját magukat jobban megismerni, és aránylag normális életet kialakítani. Szép kerek történetet alkotva.nincs függővég…. mégis az ember tovább akarja olvasni a történetüket, hiszen annyira szerethetőek mindketten :)


Tyna
4.0/5

Egy ​kicsit csalódott vagyok, mert annyira de annyira jól indult és annyira jó témát dolgozott fel, hogy nagy várakozásokkal kezdtem neki. De aztán az utolsó 150 oldal halálosan elcsapta az egész könyvet számomra. Akkor már kezdem azt érezni, hogy unatkozom olvasás közben, túl nagy a szerelem, túl szép, hogy igaz legyen és jött a dráma. Ami túl sok és túl valószerűtlen, annyi volt a véletlen egybeesés, hogy az már már hihetetlennek tűnt, még egy kitalált történetben is. Taryn berág Ryan könyörög, mire Taryn végre megbocsájt, Ryan berág és Taryn könyörög, mire Ryan megbocsájt történik valami, amin Taryn berág és így tovább a végtelenségig. Túl sok volt.
Sokszor (és sok sok oldalon keresztül) éreztem azt, hogy a magas oldalszám miatt az író igyekszik minél több leírást csinálni, legyen ez akár érzelmi, vagy akár esemény, már nem is tudom hány alkalommal volt fél oldalban leírva, hogy a lesifotósok gyűrűjében rohannak a kocsihoz, vagy vissza. Ez minek??? Lehetett volna a könyv “csak” 300 oldal, de nem lett volna benne semmi mellébeszélés, csak a lényeg. Sokkal élvezhetőbb lett volna.
A végétől nagyon tartottam… főleg, amikor megtudtam, hogy lesz folytatás is, izgultam, hogy mennyire lesz függő a vége, de szerintem egyáltalán nem az.
Megvolt a nagy eljegyzés, mindenki halálosan szerelmes, majd Ryan kilép az ajtón, hogy dolgozni menjen. Lehet bennem van a hiba, de egyáltalán nem érzem úgy, hogy azonnal olvasni akarom a folytatást. Nekem ez olyan, mintha a történet lezárult volna és ha nem tudom meg korábban, vagy nincs a végére írva, hogy a történet folytatódik, akkor én befejezettnek ítéltem volna.
Ami miatt megkapta a 4 csillagot az maga az alapja, mert nagyon érdekesnek találtam és hitelesnek is éreztem (bár még sosem jártam világsztárral).
A mellékszereplőket is nagyon kedveltem, főleg Pete volt aki közel állt hozzám.
Nem mondom, hogy nem érdemes elolvasni, mert igenis az, csak nehogy abba a hibába essetek, amibe én, hogy túl magasak voltak az elvárásaim :)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

49.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók