Ajax-loader

Tudjuk, ​mekkora illetlenség az első millió (nálunk inkább tízmillió!) megszerzésének körülményeit firtatni, azt is, hogy ugyanígy kezdte megannyi, ma már nagy tiszteletnek örvendő gazdag család a művelt Nyugat hőskorában, de van egy nagy különbség. Az első Rockefellerek, Vanderbiltek, Morganok nem ültek be az amerikai törvényhozásba, nem szónokoltak az erkölcsről. (1995)
Bokros Lajos felfűtött, lázas korszakát néhány nap alatt felváltja a politikai profizmus hűvös nyugalma. Az új pénzügyminiszter, Medgyessy Péter nem kért biztosítékokat, nem írt alá szerződést a miniszterelnökkel, mert tudja, hogy azoknak a papíroknak csak addig van értékük, amíg nincsen szükség rájuk. (1996)
Horn miniszterelnök és pártvezető megkezdte rugalmas elszakadását a hatalomtól, vele egyidőben a győztes Fidesz megkezdte rugalmas elszakadását választási programjától. (1998)
Ha én lennék Simicska, meg sem szólalnék, ha kérdeznek, csak elindítanám az adókommandót mindenhová, ahonnan kérdeznek, és úgy megfincogtatnám őket, hogy belefeketednének. (1998)

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók