Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Niitaa
5.0/5

Nagyon ​aranyos kis mese, keresztlányom egyik nagy kedvence. Marék Veronika nagyon ért a gyermekek nyelvén. A képi illusztrációk is szépek, a szöveg éppen annyi, amennyit még a picik odafigyeléssel végignézik a könyvet.


Lady_L
5.0/5

Erről ​a részről eszembe jutott, hogy kéne egy kihívás, amelyiknek a feltétele, hogy három héten át, naponta legalább háromszor felolvasod ugyanazt a mesét. A plecsni csillogna-villogna, korona lenne rajta, szuperhős lenne rajta és plusz oklevél járna, ha nem tépted szét a könyvet.
Értem én, hogy miért ez a kedvence a 21 hónaposnak, ebben a részben aztán tényleg van minden, aggodalom {{eltűnt a cica! Óóóóóó!}}, akció {{felborult az autós polc! Pumm! Pumm!}}, keresés {{hol a cica? ARRA! ARRA!}}, boldog megkönnyebbülés bulival egybekötve {{minden cica átjön tejet inni, HAMM!}}, cicanevek felsorolása {{PICI!!! POCI!!!}}, és persze a legjobb benne, hogy {{HAPCI!!}}!
El kell ismerni, tényleg jól fel van építve a sztori, a kölök érzelmei szinte tapinthatóak olvasás közben:D


Annamarie
5.0/5

2013-ban, ​amikor először megjelent ez a könyv, már nem olvastam Boribon meséket a gyerekeimnek. Amikor meglátok egy újabb kötetet, mindig lecsapok rá. Tudom, hogy igazából a legkisebb korosztálynak íródik a sorozat, de higgyétek el, nagyon jó újra kicsit kétévesnek lenni, és ilyen egyszerűnek és simának látni a világot. A történetben most Boribonnak hirtelen lesz egy kiscicája, de amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is tűnt a kis jószág. Annipanni persze nem látta a jövevényt, de elhitte a mackónak, hogy volt itt egy cica. Természetesen segít neki megtalálni legújabb játszótársát. A Marék Veronikától megszokott, egyszerű illusztrációval.


kte
5.0/5

A ​2,5 éves kislányom imádja, ez a kedvenc mesekönyve. Többszöri olvasásra már édesen mondja a megfelelő helyeken, hogy Hap-ci és a többi cica nevét is nagyjából tudja.
Szerintem is nagyon aranyos mese, persze sokadik olvasásra már unalmas, de ebben a korban a kicsik még imádják újra és újra meghallgatni.


Chöpp
4.5/5

Boribon ​mindig bejön.


Juca
5.0/5

Ez ​egy nagyon aranyos mese. Sokkal jobban tetszett, mint a Boribon és Annipanni című első rész. Persze sokat segített, hogy szerepelt benne egy cica. Színes illusztrációkkal tarkítva remek olvasmány a kicsiknek. :)


Anó
3.5/5

Újabb ​kedves Boribon-történet. Lehetetlen nem szeretni!


Agatha
5.0/5

Könyvesbolti ​kalózkodásom másik “áldozata” a [[https://moly.hu/konyvek/daniel-andras-egy-kupac-kufli|Kuflik]] mellett.
Nem volt kérdés, mikor megláttam, hogy ez nekemvaló – Boribon és Marék Veronika, gyerekkorom emlékezetes szereplői. És cica…
Cuki történet, cuki rajzok – engem lekötött :D


Aranyos ​kis mese volt. A korosztánynak megfelelő. [spoiler] A cicát Hapcinak nevezték el. S mikor Boribon tüszentett, akkor a macska megjelent. :) [/spoiler]


dianna76
5.0/5

Nem ​emlékszem adtam-e már Boribon mesére öt csillagot, de ennek most megjár. Aranyos cicás történet, mely nem csak a barátságra, gondoskodásra hívja föl a figyelmet, hanem arra is, miért fontos a név.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

18.5
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók