Ajax-loader

Egy ​lány, aki úgy gondolja, a bizalmat megtörik, az ígéreteket megszegik és a hűség csak illúzió. Egy fiú, aki úgy hiszi, az igazság relatív, a hazugság elkendőzi a kibírhatatlan fájdalmat és a bűntudat örök.
A fiú figyelte a lányt, de nem ismerte őt. Aztán egy váratlan összecsapás jóvoltából a megmentőjévé vált… Tagadhatatlan vonzerő hatott közöttük. Ám a múlt, amelyen a fiú kemény munkával igyekezett felülkerekedni, és a jövő, amelybe a lány őszinte hitét vetette, azzal fenyegetett, hogy elszakítja őket egymástól. Csak együtt vehették föl a harcot a fájdalom és a bűntudat ellen; csak együtt nézhettek szembe az igazsággal, és találhattak rá a szerelem nem várt erejére. Vajon a találkozásuk megerősíti őket hitükben, vagy megcáfol mindent?

Értékelések
4.4/5 - 5 értékelés alapján


Zsirai Réka
5.0/5

ATYA-ÚR-ISTEN!!!
Egyszerűen nem jutok szavakhoz… Tavaly karácsonyi meglepetés könyvként érkezett a könyvmoly képzős rendelésem mellé, bár egy ideje már nézegettem, de a megredelés gomb megnyomása elmaradt. Bevallom húzós évem volt/van így csak pakolgattam a polcon, viszont a decemberi idegösszeroppanás közepette kellett a kikapcs, így kezembe akadt, munka mellett 10-15 oldal ment naponta, de most a hétvégén ledudtam a maradék 200-at, és minden pillanatát imádtam! A főszereplő lány kellően kotnyeles, a srác pedig pont annyira titokzatos és rosszfiús amennyire szeretem, emellett a háttérben vagy inkább nagyon is az előtérben olyan problémákat boncolgat, mint a nemi erőszak.
És talán ez tetszik a legjobban, hogy bár könnyed délutáni olvasmánynak bizonyul, mégis olyan dolgokról szól, ami rengeteg lányt érinthet és erőt adhat neki.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/tammara-webber-easy-egyszeregy/en-es-a-konyv/reka1021

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.4/5

Statisztika

38.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók