Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


kitti_th
4.0/5

_ ​– Naruto is like the olympic champion of cluelessness!_

Haladunk a sztorival. Láthatjuk, mi lesz Sasukéból, valahányszor előjön az átok pecsét, és ez majd jó előre meghatározza a jellemét. Sakura rövid haja innentől kezdve a védjegyévé válik, és tudat alatt elkezdenek a barátságok is megköttetni. Még mindig nem az igazi számomra, tényleg túl sokszor láttam ezeket a részeket, de majd csak alakul.


Kittyki
5.0/5

Mindig ​is imádtam Gaara-t. Veszedelmes a homok technikája, és félelmetes ellenség. De meg is érdemelte a helyét a végén mint…

Még mielőtt elfelejtem. A homoksír technika a kedvencek kedvence nálam >-<


bbabri
4.5/5

Izgalmakban ​és eseményekben gazdag kötet. Ino-éknak hála Sakura megmenekült. Vagyis csak részben Ino-éknak köszönhető. Időközben Sasuke magához tért, és elintézte az egyik Hang ninja-t. Egyik kedvenc részem ebben a kötetben, amikor Sakura leállítja Sasuke-t. És amikor Sasuke felébred, és megkérdezte, hogy ki tette ezt Sakura-val… Ilyenkor érzem azt, hogy ő is úgy kedveli a lányt. Ez olyan jól esik a romantikus szívemnek.
Amint a baj elhárult, jön a következő. Mindjárt vége a vizsgának, de Naruto-ék még nem szerezték meg a másik tekercset. Tetszett az a pár kép, amin mind a hárman együtt vannak, és ebédelnek. Olyan kis nyugis és szívmelengető képek. Jól esik az ilyen helyzetekre is gondolni, főleg a későbbiekben…
És végre Gaara is többet szerepelt. . Nagyon szeretem őt is, bár itt még elég vérszomjas.
Egy régi-új arc, Kabuto felbukkan, és kisegíti a csapatot. A toronyhoz közeledve ismét harca keverednek, de végül csak meg lett az a tekercs, és a toronyhoz is elértek.
Kabuto-ról kiderül, hogy nem is az, akinek a többiek hitték…


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók