Ajax-loader

Ez ​év nyarán bizonyára sokan meglepődtek, amikor kéthetente megjelenő lapunkban egy új, forradalmi ötlettel álltunk elő. Az elképzelés lényege, a Focivilág megszüntetése mint lap és a havonta, könyv formában történő megjelenésre való átállás bizony néhány hűséges olvasónk ellenérzését váltották ki.
Az ellenvéleményekben, amelyek között legtöbbször a radikális méretű árváltozás és a másfél hónapos átfutási idő szerepelt, sok igazság fogalmazódott meg. Természetesen nem volt csekély azoknak a száma sem, akiket legalább annyira elkapott az ötlet varázsa, az Újdonság ereje, mint őszintén bevallva minket. Szétpillantva a világon térben és időben, megállapíthatjuk, hogy kezdeményezésünk, amelynek Ön most első példányát tartja a kezében, egyedülálló.
Kétszázötvenhat oldalon feldolgozni a Föld közel másfélszáz országának labdarúgását, és mindezt havonta, azzal az alapossággal, statisztikai megközelítéssel, amit Ön már megszokhatott, nem kis feladat.
Reméljük, hogy miután végigolvassa a Focivilág 1996 augusztus című könyvet, arra a következtetésre jut, hogy érdemes volt meglépni kiadónknak ezt a váltást, hiszen mindez az Ön még szélesebb körű és jobb tájékoztatását segíti elő, annak a csodálatos valaminek a történéseiről, amit labdarúgásnak nevezünk.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók