Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Ez ​a rész meglepően gyorsan lezavarható volt!
Rutinból adtam rá 5 csillagot, nem is figyeltem, mit csinálok, de így utólag nem lenne helyes megváltoztatni.
Nekem tetszett az alapötlet, h egy szálló lakóival van összezárva Agatha. Persze felrémlett a Nyaraló gyilkosok, de itt ugye teleltek.
Amin nagyot nevettem, az a diszkó volt, amikor a bál helyett diszkóba mentek a hatvanasok, és az egyik srác poénból felkérte Agathát, akinek nem is kellett kétszer mondani, majd az egész bagázs zárásig bulizott a fiatalokkal a diszkóban.
A gyilkosság vonal annyiból érdekes volt, h nem gondoltam volna, h {{zsarolásra épül}}.
Egyébként szerintem az is vicces volt, hogy hajszeszt adott a hajára…


landi72
4.5/5

Agatha ​történeteit továbbra is bírom. Ez a rész is tetszett. Az különösen jó ötlet volt, hogy Agatha most nem a megszokott környezetében nyomozott. Nem volt rendhagyó történet, de hozta szokott formáját… Mrs. Raisin és a történet is.
Szeretem a hangulatát, az egyedi humorral tűzdelt megközelítését a történet.
Azt, hogy mindig van benne egy csavar, és hogy Agathával mindig történik valami, gyakran kerül lehetetlen helyzetbe, ahonnan nehéz kikecmeregni…


Judit_Sike
5.0/5

Egy ​újabb könyv, távol Carsely-től.
Szerintem ez most jobban sikerült, mint az előző, akkor vágytam vissza a falucskába, most viszont élveztem, hogy kiszabadultunk onnan, és új helyszínen, új kalandokat élhettünk át.
Valahogy most a mellékszereplők is jobbak lettek, nem voltak annyira idegesítőek, tetszettek a beszélgetések, a Scrabble party-k, a tengerparti táncest.
Viszont Jimmy karaktere egyáltalán nem jött be, nem is értem, Agatha mit gondolt.

A babonás, hajszeszeszes, boszorkányos sztori is jó volt, végig mosolyogtam, és rájöttem, hogy ez a való életben is ilyen. Így lehet átverni az embereket, mindenféle kacattal és gagyi löttyökkel.

És egy kis spoiler
[spoiler]Charles megjelenése szintén pluszt vitt a könyvbe, nagyon szimpatikus volt, hogy rögtön Agatha mellett termett.[/spoiler]
Viszont James… Egyre, de egyre jobban nem szeretem…


Na, ​ebben a részben már kezdett sok lenni Charles – szerintem nélküle ((és James nélkül is)) simán megállt volna az egész.
Maga az ügy nagyon jó volt, csak tippelgettem, ki miért követte el a gyilkosságokat – pedig kaptuk az utalásokat rendesen :)


Hencsulátor
4.0/5

Továbbra ​is imádom Agatha lüke kis dolgait.
Felüdülés volt, hogy elutazott, így egy csomó új embert ismerhettem meg.
Agatha hozta a formáját, bár a szálló vendégei nem engedték, hogy igazán kibontakozzon.
A gyilkos kilétére egyszerűen most sem jöttem rá, azt hiszem én vagyok a célközönség, hiszen naivan mindig ez történik. :D
Aggie szerelmi élete a szokásos vicc lett, de ez várható volt.


Gyöngyi0309
4.5/5

Megkockáztatom, ​hogy ez az eddigi legjobb rész a sorozatban. Agatha üdülni megy, mert szégyelli külsejét imádott Jamese előtt.
Persze itt is gyilkosságokba keveredik, és új pasi is képbe kerül a régiek mellé. Ingyenélő nemesünk Sir Charles is felbukkan a részben, akinek köszönhetően James még távolabb kerül hősnőnktől.
Agatha egyre emberibb, bár mág most is habókos a bájitalaival. Viszont nem tetszett, hogy Jimmy egyből feleségül kéri, azért ez az életben ritkán van így.
Cicái száma is bővül, az eddigi események alapján ő lesz a következő “őrült macskás nő”.
Ebben a részben a társaság is izgalmas volt, nem voltak annyira unszimpatikusak a szereplők, mint sok korábbi részben.
Kíváncsi leszek, hogy a következő részben mit kezd azzal a helyzettel, amit kedves szomszédja idézett elő a görög útja következtében.


Habók
3.5/5

Nem ​ez a legjobb része a sorozatnak, őszintén szólva Agatha kimondottan idegesített ezzel a bárkihez-hozzámennék-csak-elvenne-már-valaki mentalitással. De ha éppen nem ezen nyűglődött, akkor tetszett, amit olvastam. És jót tett a regénynek az új helyszín is – a tengerparti kisváros mindig hálás téma – az új emberekkel. Persze, boszorkány, meg bájital meg szeánsz – Agathának sem nő be a feje lágya?, De legalább néhány tapasztalattal – meg egy macskával – gazdagabb lett.


Nyuszibusz
5.0/5

Az ​előző kötethez képest sokkal de sokkal jobb volt. Végre nem nyűglődtem, faltam a lapokat. Nagyon tetszett, mondhatom hogy pörgött és izgalmas volt. Ennek a könyvnek is meg volt a maga hangulata, Aggie majdnem megtalálta álmai párját Jessop felügyelő személyében, de naná hogy James is visszakúszott a tudatába, Charles pedig az ágyába. Természetesen az “exek” rosszkor jelennek meg rossz időben, gyilkosság gyilkosságot követ. Aggie gazdagabb lesz ismét egy cicával {{komolyan akarok most már én is egy kis szőrpamacsot, tényleg :D }}
Visszatért a beszólogatós amatőr detektívünk, bár kissé zavart, hogy tök mindegy, hogy ki csak vegye már el, és mondhatni egy buta jóslat miatt pikk-pakk ágyba bújjon, az érzelmes oldala most nem volt annyira rossz, ennyi pont kellett.
Ettől eltekintve várom a következőt. Vagyis kérem a következőt! :) :D


klaratakacs
4.5/5

Ez ​a rész, amikor Agathat először idősebbnek láttam. Amikor rájön, hogy a furcsa, ámde idős társaságban is jól tudja érezni magát. Oké a társaság tényleg furcsa, ez azért leköti őt kellően. A másik, ami nagyon kijött az Agatha társra vágyása, hogy mindegy ki, de legyen már neki is kispolgári élete. Természetesen ilyen szenvedélyes jellemmel Mr. Jessop nem az ideális alany, mint az Charles be is bizonyította. {{az a lámpakapcsolós milyen jó jelenet lett!}}.
A történet klasszikus tengerparti üdülőhelyen játszódik, szezonon kívül, meglehetős hidegben. Annak ellenére, hogy nem Carsleyban vagyunk, ez is tipikus Anglia, szívesen olvastam a leírásokat is.
A krimi szál talán gyenge volt most, de ezt a sorozatot nem a borzongásért olvassuk.


konyvolvaso
4.0/5

Érdekes ​volt megismerkedni a boszorkányos celszővésekkel. Ilyenek mint szerelmi bájital és csodahajszesz meg is teszik a hatásukat. De vajon tényleg van egyáltalán bármi csoda ezekben vagy csak a természet saját törvénye szerint dolgozik. Lényeg, hogy higgyünk a jóban és ekkor a csoda sem maradhat el. És Agatha számüzetése is befejeződhet ekkor.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
3.8/5

Statisztika

63.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók