Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Adryenne1991
5.0/5

Kicsit ​depressziós, kicsit nyavalygós, de a mi Miánk. Hát, nem mondom, hogy a sok boldog kötet mellé kellett ez is, mivel őszintén boldognak még nem láttuk a hercegnőt.
Ez a kötet sem lett a kedvencem, már csak azért sem, mert {{utálom azokat a részeket, hogy Mia J.P.-vel van együtt}}. Így gyorsan olvastam, hogy jöhessen a 10. és a várva várt 11. kötet.


diamondfox
3.0/5

Egy ​elefánt soha nem felejt: hiába volt az egyik legjobb része a sorozatnak – hála Dr. Knutznak – akkor sem felejtem el, hogy mekkora hulladék volt az előző rész.

Tehát: végre történik valami! Az eleje borzalmasan nagy tinidráma, de értelmet nyer így a rajzolt borító (amik a legjobb dolgok ebben a sorozatban, nem tetszik egyáltalán ez a lila új kiadás…). Papa az egyetlen tökös legény a határon és nagyon örültem, hogy végre képes volt azon túl is többet vállalni, hogy felbukkan, köszön és megy is tovább. Grandmére egy picit most háttérbe szorult, de épp a nagy drámát éltük a szakítással, így megértem. Zseniális ez a Domina Rei dolog, és remek, hogy beszédet kell tartania Miának #ami annyiban csalódás, hogy a remek beszéd kártyát már eljátszotta korábban#. A legjobb pedig: LANA! El sem hiszem, de rohadt jó, hogy itt van!! :O Megmenti ezt az egész csürhét. Lilly pedig disznó. De bírom még mindig!


Ebben ​a könyvben egy jó pillanat volt: mikor Kenny felrobbantotta a kémialabort. Amúgy bla-bla-bla, rinya-rinya, bla-bla-bla.
(az uccsó két részt most félreteszem legalább egy hónapig, elegem van Mia naivitásából)


Nikol24
3.0/5

Rossz ​volt Miát ilyen rossz állapotba lázni, elszomorított.


nagara
3.0/5

Kicsit ​depis, kicsit nyavalygós, borongós, de szerethető.


Ez ​is ugyanúgy tetszett, mint az előzők.


Jaj, ​iszonyatosan izgalmas volt ez a rész ! Annyi minden történt, amire abszolút nem is emlékeztem! Szegény Mia, oké, hogy jórészt magának köszönheti ezt az egész Feneketlen Göndröt, de azért nagyon sajnáltam. Legfőbbképpen persze Lilly viselkedése miatt. Egyszerűen hihetetlen, milyen alljasul és undokul tud viselkedni! Ki nem állhatom! A JP szállnak annyira nem örülök, de hát ez van. Lana Weinberger egyszerűen zseniális. Grandmère viszont ebben a részben nagyon keveset szerepelt, hiányoltam is.


Rebbencs
4.5/5

Határozottan ​jobb, mint a sorozat előző részei, amelyekről elég nehéz beszélnem, hiszen nem nagyon tudom megkülönböztetni őket és van olyan kötet is, amit már egy éve olvastam, de ez a kilencedik most nagyon tetszett.
Nem tudnám megmondani, hogy mi tette ilyen különlegessé, hiszen ez is, hasonlóan a többihez egy keret köré épül fel, vannak szálai a történetnek, de ez most valahogy életszerűbb volt, mint a többi, akkor is, ha nem mindenkiből lesz hercegnő egyik pillanatról a másikra.
Mia karakterét mindig is szerettem, nem annyira nagyon-nagyon, de szerintem jó főszereplő, csak néha napján idegesített, de most mintha minden gondja ellenére is, az a Mia lett volna, aki miatt nem tépem a hajam és aki sokkal közelebb áll a szívemhez.
Mindenki életében vannak nehézségek (#Mia életében mintha kicsit több lenne:D#) és az hogy most nem olyan rózsaszín minden Micheal hiány miatt, csak még realisztikusabbá teszi, mint a többi könyvet. Az, hogy volt egy kis szerelemi bánata szerintem igencsak természetes és így egyre több olvasó tud vele azonosulni és ez azt is bizonyítja, hogy Mia mindennek ellenére ugyanolyan átlagos lány, mint mi magunk, csal van hogy bonyolultabb dolgokkal kell szembenéznie, mint egy átlagos tízen évesnek.
Most amúgy kövezzetek meg vagy nem tudom, de hogy őszinte legyek én nem sajnáltam se Michaelt, se Lilyt. Nem tudom, miért van, de egyik karakter sem nőtt nagyon a szívemhez. Ugyan szeretem mindkettőt, de most jót tett szerintem ez a kis szünet és azt hiszem ez a való életben is így van, hogy kell néha egyes emberektől egy kis távolság és örülök, hogy Meg Cabot ezt az akadályt is szépen vette.
Új kedvenc szereplőim is lettek. Az egyik Tina, aki tényleg nagyon jó barátnő és őt már csak azért is szeretem, mert szokott olvasni és a másik, talán el sem hiszitek, de J.P. Nagyon bírom ezt a srácot és komolyan nem értem, hogy Mia hogy nem vehette észre, hogy szerelmes belé, amikor én ezt már két kötettel ezelőtt láttam. Mindegy, ez a mi Miánk, aki néha nem látja a nyilvánvaló dolgokat és ezt most nem sértésnek szántam.
Szerintem amúgy J.P tök jó fej és habár tudom, hogy nem ő fog nyerni, de azért én kedvelem és szurkolok neki.
Egyébként a könyv tartogatott még meglepetéseket, mint például Lana, akit szintén csodával határos módon megszerettem. Mindenki közelében van legalább egy ilyen lány, mint ő és azért mindenki érzi belül, hogy néha jó lenne vele lógni és én azt mondom, hogy Miának igenis jót tett, hogy elment velük vásárolni.
A történet utolsó szála pedig ez az Amelie-s napló szintén nagyon tetszett, itt végre nem tudtam, hogy mi lesz a dolgok vége és most izgatottan várom, hogy mi jön ezután.
#Egyedül azt sajnálom, hogy az egyik nap a könyvre ráömlött az innivalóm és emiatt nem lett túl élvezetes az olvasás.#


bleknajt
3.5/5

Nem ​szeretem J.P-t. Michael hol vagy?!


roganedina
4.0/5

Gyorsan ​olvasható meg érdekes, de egy kicsit bosszantott már Mia folyamatos dagonyázása az önsajnálatba. Lillyt eddig se bírtam, az utolsó kifakadásában viszont éreztem némi igazságot – igaz kicsit kegyetlenül tálalta. Mia lépése a gálán… hát nem tudom, ebből hogy másznak ki. :D


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

18.7
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók