Ajax-loader

Sötét ​színek, hátborzongató történet… Ann Aguirre könyvét nem lehet letenni! – Gena Showalter, a New York Times sikerszerzője

Pikk egy új világban találja magát. Míg odalent a társai felnőttként, a közösség teljes jogú tagjaként kezelték, a városkában csak egy gyerek a sok közül, akinek az iskolapadban a helye. Pikk képtelen megtagadni magát, hiába igyekszik beilleszkedni a kisváros életébe, makacssága újabb és újabb konfliktusokba sodorja.
Ráadásul Fakó is hűvösen és távolságtartóan viselkedik vele, míg Kósza többet akar a puszta barátságnál. Az új környezetben a barátok egyre jobban eltávolodnak egymástól. Pikk nem tehet mást: a maga útját kell járnia, bármilyen fájdalmas és magányos legyen is az.
A tanév végén Pikk őrszolgálatra jelentkezik, hogy a kiválasztottakkal együtt megvédhesse a földműveseket a korcsok egyre hevesebb és kegyetlenebb támadásaitól. Az eseménytelenül induló küldetés azonban váratlan fordulatot vesz. A városlakók által alábecsült korcsok figyelik az embereket. Terveket szőnek és várnak. El akarják pusztítani Megváltás városát, és a végső katasztrófát csak Pikk látja előre…

Értékelések
5.0/5 - 2 értékelés alapján


Boros Andrea
5.0/5

Nem tudok kevesebb csillagot adni, mint az első kötetre. Kezdek drukkolni, hogy a harmadik is ugyanilyen jó legyen. Mert azt szeretném, hogy ne akarjam a könyvet letenni, és elmondhassam a trilógia elolvasása után, hogy mind a három kötet magával ragadott. Ez ritka dolog, mert nem minden kötet hozza ugyanazt az élményt, de jelen esetben már nem sok hiányzik, hogy ezt mondhassam. Az első kötetben megismert szereplők egyre inkább szerethetőek, főleg Kósza. Várom Pikk és a többiek történetének a végét.


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

54.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók