Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


crissy
3.0/5

Nem ​tudok, mit mondani. Nekem túl elnyúzottnak tűnt, nem igazán élveztem. Ez látszik is abból, hogy két hétig olvastam…


negoti
3.0/5

Nem ​tudom ez mi volt,de, hogy nem egy LLL regény, az biztos. Ha mégis az, akkor a bénàbbik fajtàból. Mintha nem egy évtizedeket maga mögött tudó író munkàja lenne. Oké, az indiàn vonatkozàsú részek még elég érdekesek voltak, na, de a többi! Érdektelen összevisszasàg és mindezek ellenére érdekel a folytatàs. Ez vajon miért van így?


diamondfox
3.0/5

Anno ​friss megjelenés után is olvastam, osztálytársam kölcsönadta. Úgy emlékszem, hogy akkor egy délután alatt lezavartam. Most viszont nagyon nehezen vettem rá magam, hogy haladjak vele. Nem az igazi.
Maga a történet jó, mert szeretem az ilyen elvont dolgokat, viszont már nagyon vontatott volt több, mint 600 oldalon keresztül. A végén, a professzor magyarázata annyira egybefolyt, hogy jojózott már a szemem. Ettől függetlenül érdekes a folytatás.


Kicsit ​nagyot csalódtam. A feléig le sem tudtam tenni, onnantól viszont nehézkessé vált. Sok az oda nem illő elmefuttatás, Hollander doktor értekezése, és úgy elúszott minden. Nem biztos, hogy belekezdek a folytatásba.


Marée_Noire
4.0/5

Második ​olvasásra 1 csillagot hozzátettem, mert kimondottan tetszett, úgy tűnik, pont jó hangulatban vettem elő. :) A jó kis régi féle LLL hangulata volt; rá kell jönnöm, hogy pont fordítva van, mint eddig gondoltam: jobban kedvelem a Lőrincz L. László könyveit, mint a Lawrence-ket, azokban már idegel a sok nőcsábítgatása, meg a 8 liter jóféle pia lenyelése után is egyenesen menése. :D Persze a nagyon sci-fisek, mint pl. A hosszú szafári nem jött be, inkább a Kéz a sziklán és a Kicsik (folytatásai). ;)
Pont annyi rejtély, amennyi kell; kedvelhető szereplők, néha megmosolyogtató szituációk, mi kell még? :) Már olvasom is a folytatást. ;)


TeveLaci
5.0/5

Nagyon ​izgalmas könyv, a szokásos Lőrincz L. Lászlótól megszokott színvonal. :)

Mivel egy ismerősöm felhívta rá a figyelmem, a könyv végére oda van írva, hogy lesz folytatása (a Kilenc csontfarkas) így nem kezdtem olvasni, ahogy megvettem, hanem kivártam a folytatását.

A könyvben minden megvan aminek egy jó könyvben (szerintem) meg kell lennie.

Általában a könyvek fülszövegénél nem igazán értem a kiadókat, miért kell mindenáron árulkodni a könyvről.
Lőrincz L. László könyvei ebből a szempontból szerencsés kivételek,
bár én meg ennyi infó kiadását is túlzásnak találom… :-)


Valcsa
5.0/5

Ezt ​most olvastam el. Nem lepődök meg rajta, hogy jó volt, mivel Lőrincz L. László könyvei mindig jók. :) Csak nekem kicsit túlzás volt pl. az a kb. 20 oldal, amikor Hollander professzor előadást tartott… Azt a részt kissé untam… :S De ettől eltekintve tényleg jó volt :)


adork_able
2.5/5

Hát, ​sokkal jobbra számítottam. Az eleje olyan jól indult. Hangosan nevettem egy-két párbeszéden. Maga a sztori is érdekesnek ígérkezett. Azonban egy idő után úgy éreztem teljesen ellaposodott minden. A karakterek kezdtek egyre idegesítőbbek lenni, a történet nem haladt semerre. Aztán jöttek a mellék/kiegészítő kis szálacskák, amik bár jól hangzottak, de nem mozgattak meg különösebben. A nagyképű prof beszédét 2 oldal szenvedés után lazán átlapoztam. Utána már csak azt vártam, hogy fogyjanak már el a lapok.

Előkészítettem a Kilenc csontfarkast, de nem vagyok teljesen biztos benne, hogy ezt a történetmenetet folytatni akarom. Lehet inkább keresek valami mást Laci bácsitól…


Rendbonto
3.0/5

Rögtön ​belevágok a lecsóba: nem nagyon nyűgözött le ez a könyv. Bár a sztori nem rossz, jó ötlet, de szerintem olyan szinten nem lett kihasználva, hogy kár érte. Sok-sok töltelék fejezet lett beletéve csak azért, hogy vastagabb legyen, de jobb nem lett tőle a könyv. A további problémám az volt, hogy a főszereplőt már az első pár fejezet után rühelltem. Ez még önmagában nem lett volna katasztrófa, ám a későbbiekben se igen találtam olyan karaktert, aki szimpatikus lenne, sőt kifejezetten akadtak olyanok, akikkel a tököm tele volt, és nem is értettem, minek “szerepel” benne?! Mert hogy semmi jelentősége nem volt. A könyv fele arról szólt, hogy Ross Candell milyen béna, és milyen félreérthető szitukba keveredik, amikre nem volt kíváncsi. Én a manitukra voltam, de elég kevés infó derült ki róluk, a könyv végén lévő nagy “jelenet” pedig pikk-pakk el lett intézve kb. 2 fejezetben… Az is idegesített, hogy a szereplők 80%ka olyan értetlen, hogy az nem igaz. Felesleges párbeszédekkel követték egymást, amik idegesítettek, megakasztották a sztorit. Oké, hogy az amcsik nem észlények, na de ennyire?
Nem, egyszerűen ez nem győzött meg, többet vártam tőle. Egy pozitívumot tudok elmondani csak, hogy olvastatta magát a könyv, mert elég könnyű nyelvezete van, és valahogy mindig vártam, hogy történik végre valami izgalmas (bár erre várhattam).


A ​Kicsik kudarca után új mondakórt próbál teremteni, és ez is kudarcba fullad. Vissza kellene térnie a sci-fihez, mert ez így nagyon nem lesz jó.

Szerencsére később kijött a Piramis gyermekei, amit ugyan még nem olvastam, de remélem, jó lesz :-)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

10.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók