Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


ziara
5.0/5

Lenkával ​(http://moly.hu/konyvek/szegedi-katalin-lenka) együtt hoztuk el a könyvtárból kb. négy hónapja, de nehezen akarjuk visszavinni, ehhez nem nőttünk annyira hozzá, mint a lányos párjához, de nagyon sokszor elolvastuk. Szerintem így az ovikezdésre jó volt, hogy Adélka találkozott olyasmivel, hogy valakinek ezért vagy azért nincsenek barátai, sajnálta őket, nagyon befogadó kislány… Nagyon örülök, hogy ilyen szuper gyerekkönyvek vannak!!!


Csoszi
3.5/5

Palkó ​magának való fiú. A társai nem szeretik. Testnevelés órán mindenben az utolsó, nem válogatják be a focicsapatba. Matekórán tőle kérnek segítséget. Rajzon nem adják neki kölcsön a színes ceruzát, és még a tanítónéni is kritizálja a rajzát. Délután rollerozni megy, és megismerkedik Lenkával, akinek szintén nincsenek barátai. Szomorú olvasni, hogy egy kisgyerek ennyire egyedül van. Az illusztrációk nem túl szépek, de valamiért különlegesek.


Chöpp
4.5/5

Jó ​volt “kiegészíteni” Lenkát Palkóval!


Véda
5.0/5

Azt ​szerettem benne, hogy illusztráció és mese, ritkán van ennyire hihetetlenül összhangban és szeretnivalóan egymással. Meg azt is szerettem benne, hogy amikor hazavittem a könyvtárból, Pocak orrán mosolyogni kezdtek a szeplők. És még azt is szerettem benne nagyon, hogy egy-két gondolat kapcsán a csöppnyi szemöldökök közti hely ráncba szaladt, mert ez azt jelenti, hogy a 6 éves emberkét el is gondolkodtatta.
Másért szerettük Lenkát (http://moly.hu/ertekelesek/838980) és most másért szeretjük Palkót. Bár, ha jobban belegondolok ugyanazért: mert mások és ezáltal sokszínűek. Szeretnivalók.
Nagyon tetszik, hogy amit megnyit bennem a két kis “szöszmösz” története, ugyanazt visszatükröződni látom a Beni szemében. S ezért nagyszerű.


Szeretem ​Szegedi Katalin rajzait, a kötet egy kedves kis történet egy barátság alakulásáról Palkó és Lenka között, szól az elfogadásról, a kirekesztésről, a gyermeki mindennapokról.


Szimirza
5.0/5

Palkó ​különc kis ifjú moly, aki belopta magát a szívünkbe !


nagara
4.0/5

Ez ​egy kedves kis történet a Palkó és Lenka közötti barátság kialakulásáról. Emellett szól a kirekesztésről, az elfogadásról is.
Palkó zárkózott kisfiú, aki nagyon szeret olvasni. A társai nem igazán kedvelik, ő mégis mindenkivel segítőkész, senkinek nem akar rosszat. Megismerkedik Lenkával, akinek szintén nincsenek barátai, így aztán ők lesznek jó barátai egymásnak.


Sicc
5.0/5

Nagyon ​aranyos, mint a párja, Lenka! Szegedi Katalin rajzai és technikája mindig elbűvöl! Az oldalszámozás megoldása volt a kedvencem.:)


Uzsonna
5.0/5

Méltó ​párja a Lenkának!


meseanyu
5.0/5

Tökéletes.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

31.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók