Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


gab001
5.0/5

Nagyon ​hasznosnak tartom a Ringató elnevezésű foglalkozásokat, ami már egész kicsi korban hozzászoktatja a babákat a zenéhez, dalokhoz. Itt ismerkedtem meg az ölbéli játékokkal is, aminek nagyon sok hasznát vettem. Ezek a kis versikék is ezek közül valók. Rövidke könyv, kevés versikével, de a külleme kárpótol. Tetszettek a képek, főleg azért, mert nagyon színesek, s így a kicsiknek is élmény a lapozgatás. Ez utóbbit a kemény lapok is segítik. Többször kézbe került.


meseanyu
5.0/5

Azzal ​a céllal olvastam el a könyvesboltban, hogy beszerezzem-e újdonsült unokahúgomnak, és úgy döntöttem, hogy hasznos beszerzés lenne, mert nagyon aranyosak a versikék és helyesek a leírt játékok is.


ritusss
3.5/5

Jó ​jó de azért több vers beleférhetett volna.


JamiC
4.5/5

Tetszett ​:-) szépek benne a képek, jók a versválasztások, és aranyosak a hozzá tartozó játékok is :-)
Plusz jópont, hogy ezt a gyerek kezébe is lehet adni, mert keménylapos :-)
(Épp emiatt sajnos rövidke)


tthktln
5.0/5

Ez ​nagyon jó és nagyon megérte! Kitűnőek a versek, ötletesek a játékok hozzá, imádnivalóak a rajzok és nem utolsósorban igencsak nagyra értékelem a vastaglapú kiadást, amit Barkuci is könnyen lapozgathat. Már alig várom, hogy a többit is a magunkénak tudhassam!


Juca
5.0/5

Amikor ​először vettem kézbe, nem kifejezetten tetszett, fura volt, ismeretlen. Mára viszont imádom mindegyik benne lévő mondókát. :) Sokszor forgatjuk.


möbius
5.0/5

Rövid ​verseket, versrészleteket tartalmaz játékleírásokkal. A mi kedvencünk a sárgarépabusz és a kutyás vers, természetesen. A képi világa gyönyörű, és mivel keménylapos, a pici gyerek is lapozhatja. Nagyon szeretjük.

https://www.instagram.com/p/B90zfSsJxUf/?igshid=1xudcr4wrisma


Miki_Lőrinc
5.0/5

Gyerekével ​aktívan játszani akaró szülőknek elengedhetetlen. A dalocskák egyszerűek, a CD-melléklettel meg is tanulhatók. A gyerekek nagyon szeretik. Amúgy nem egyszer, hanem ilyen értelemben, kb. 20-30-szor olvastam el a könyvet… :)


imma
1.0/5

Hát ​ezzel most semmit nem tudtam kezdeni. Lehet, hogy azért a csalódás, mert a Kerekítőt kerestem a könyvtárban, de ez volt a helyén, ebben pedig nem olyan mondókák vannak, amiket ismerek és szeretek, ezért – vagy nem ezért – nem is tetszettek.


Lovely
4.0/5

Nekem ​nagyon tetszik. Ezt találtam a legjobb kivitelezésűnek a témában. A versikék és játékok meg majd kiderül, hogy állják meg a helyüket a gyakorlatban :)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

17.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók