Ajax-loader

Ashaya ​Aleine a látszat szerint a tökéletes mentál: rideg, érzéketlen és gyakorlatias. Ő a tudós, aki az egész mentál népet rabszolgasorba döntő implantátumot készíti. Valójában azonban elkeseredetten küzd, hogy megmentse a fiát, és szabaduljon a Mentál Tanács befolyása alól. De hiába menekül: nem biztonságba kerül, hanem egyenesen a halálos alakváltó mesterlövész karjaiba fut. Dorian Christensen húgát egy mentál gyilkos ölte meg. A DarkRiver őrszem nem tud ugyan leopárd alakot ölteni, de a vadállat benne él, és bosszúra szomjazik. Most mégis védelmeznie kell Ashayát és fiát. Dorian soha nem gondolta volna, hogy mentál iránt a gyűlöleten kívül mást is érezhet, de a szenvedély sokszor átírja a játékszabályokat.

Értékelések
5.0/5 - 1 értékelés alapján

100 csillag!!! Miért?
Oké, tegye fel a kezét az, akinek nem remeg a térde egy 190 magas, jó humorú, érzékeny, CSALÁDCENTRIKUS, szörfös kinézetű izomtömb láttán?! Hát persze hogy imádtam Dorian-t. :D Nem tudom nem szeretni ezeket a védelmező félisteneket!
Nalini az előző 9 kötetével már bebizonyította, hogy nem tud olyat írni, ami ne lenne azonnal kedvenc. Most sem volt másképp.
Ashaya és Dorian is nagyon szimpatikus volt. Nem voltak felesleges mellébeszélések és félreértések. Mindenkinek az első perctől kezdve biztos volt, hogy szükségük egymásra. És a vége annyira SZÉP volt! :)
Még mindig ámulok a Mentálhálón, hihetetlen, hogy ennyire jól kitalálta az írónő. Minden annyira egyértelmű és mégis iszonyatosan bonyolult.
Már csak azt nem tudom, mit fogok csinálni, míg megjelenik Mercy könyve (ki tudja mikor….)

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/nalini-singh-szabadulas/en-es-a-konyv/marcsi


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók