Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Marcsika74
4.5/5

Lassú ​rész volt. Még jobban megismerhettük az Angyalokat, akikhez B csatlakozott. Hogy milyen rendszer szerint élnek, mi a céljuk stb. De ami a legfontosabb, a zombik eredetét is megtudtuk. Hm. Nem is rossz ötlet :-)


Blair92
4.5/5

Csek ​ennyi: minden egyes könyv után, amit elolvasok eldobom az agyam, hogy Darren mennyire elképesztően és hátborzongatóan képes megírni a történeteit. Cseppenként adagolja a borzalmas, kiszámított, hihetetlen információkat.
Elképesztő. És ez az új angyalos borító is eszméletlen.


sajtliolvas
4.5/5

Tetszik ​a történet alakulása. Azt szeretem Shan-ben, hogy mikor az ő könyveit olvasom, mindig valami olyannal találkozom, amit eddig még nem láttam. Bár ebben a részben sem volt túl sok harc, azért sok mindent elárult az író. Hál’ istennek kitaláltak valami gyógyítási módszert. Már egy ideje gondolkodtam rajta, hogy ha 13 részen keresztül folyamatosan harcolnak – közben nyilván sérüléseket is szenvednek – hogyan fogják megoldani, hogy ne essen szét a testük? :D Mert ugye tök jó, hogy van moha, viszont nekem az már az elején is kicsit karcsúnak tűnt. Ha a többi rész is ilyen lesz, mondjuk több akcióval, akkor én teljesen elégedett leszek :)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók