Ajax-loader

A ​Clinton-botrány az újságok címlapjára került, de az elnökök kicsapongó életvitele egyidős az amerikai alkotmánnyal.

Nem Clintonnal kezdődött és még csak nem is Kennedyvel. A Fehér Ház falai sok mindennek tanúi voltak, kezdve a túlfűtött szexualitástól a házasságtörésig, egészen azóta, hogy a nemzet első atyja felesküdött több mint kétszáz évvel ezelőtt. Mesélhetnénk Washington számtalan hálótársáról, Jefferson törvénytelen gyermekéről, Kennedy megszállott szoknyavadászatáról és Clinton csillapíthatatlan libidójáról. Sok mindent megtudhat az elnöki poszt betöltőinek meglepő, időnként bizarr szexuális életéről.

Meglepve fogja tapasztalni, hogy:

  1. George Washington kora Casanovája volt. Számtalan nőt vitt ágyba, közöttük Aaron Burr feleségét és Benjamin Franklin keresztlányát is.
  2. Az agglegény elnök, James Buchanan hosszú barátsága egy másik férfival olyan pletykákhoz szolgált alapul, hogy talán több volt közöttük pusztán barátságnál.
  3. Teddy Roosevelt volt az egyetlen elnök, akiről óvszert neveztek el.
  4. JFK tizenhét esztendős volt, amikor egy prostituált segítségével három dollárért elvesztette a szüzességét – a továbbiakban pedig ő volt az egyik legtermékenyebb szexuális életet élő elnökök egyike. Partnerei között szerepelt Marilyn Monroe, Jane Mansfield és Angie Dickinson is.
  5. Minderről és sok más érdekességről olvashat!

Tartalmazza a Clinton-szexbotrány legújabb fejleményeit!! Nyolc oldalon fényképeket közöl!

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók