Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


A ​szerző regényes életrajzként aposztrofálja, és valóban az. Na, meg szórakoztató történelemkönyv is, főleg azoknak, akik szétunták magukat anno a töriórákon. Sok mindent megtudtam Mona Lisáról, a korról, amelyben élt, és persze Leonardóról – bár a könyv terjedelméhez képest viszonylag későn jelenik meg az életrajzban. Számomra érdekesebb volt, mint modelljének az élete. És anélkül, hogy bármit elárulnék, annyit mondhatok, ha ez a pali (mármint DaVinci) ma élne, folyamatosan sitten ülne csalásért – de csak azt követően, hogy jó néhányan ellátták a baját :)


fülcimpa
5.0/5

Nem ​tudtam letenni, jó kis könyv!


Én ​csípem a Mediciek korát, így ezt a könyvet is


Fapicula
4.0/5

Nagyon ​magával sodró történet arról, hogyan is készülhetett el Leonardo híres festménye. Noha a könyv jelentős része az író fantáziájának agyszüleménye, érdekes részleteket sző bele a korabeli Firenze szokásairól, kulturális és magánéleti szokásairól.


Bekyly
4.0/5

Nagyon ​tetszett a korabeli Olaszországba való betekintés!


monalisa
3.5/5

Volt ​egy olyan szakasz, amikor szinte nem bírtam letenni, aztán volt olyan is, amikor meg inkább mást vettem a kezembe helyette… Eredeti elképzeléseimhez képest könnyedebb stílusa volt és számomra elég spekulatív tűnik. De összességében a könyv is azt sugallja, hogy Mona Lisát olyan titokzatos légkör veszi körül, melyet lehetetlen megfejteni. :)


vigili
2.0/5

Az ​igazság az,hogy többet vártam tőle,de azért végigbukdácsoltam rajta.


eeszter
5.0/5

Nagyon ​hangulatos könyv!


juice
5.0/5

Mona ​Lisa utóéletéről írtam szakdolgozatot, ez a könyv sokat segített!


metahari
3.0/5

Kedvesen ​kalandos történet volt a Festőről és az ő Képéről. Mint egy vasárnap kora délutáni kalandfilm a tévében. Kábé ennyi.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók