Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Naiva
4.0/5

Alaposan ​meglepett, hogy a könyv (Disney) rajzfilm változata már több mint 68 éves. Ez számomra azt jelenti, hogy még a nagyszüleim sem voltak tervben. Nem állítom, hogy a kedvenc rajzfilmem lenne, de a legjobb a „hagyományos” technikával készült rajzfilmek egyike.
Olyannyira erőteljes, bizarr, pörgős, elvont,és vicces, hogy állja a sarat az újabb rajzfilmcsodákkal szemben is. Sőt, annak ellenére, hogy a történetet erősen diznisítették’, szerintem még mindig a legmaradandóbb Alice Csodaországban adaptáció.


Deziréé
5.0/5

Még ​mindig jobban tetszik, mint az eredeti történet.
Vigyori Kandúr hatalmas figura. Imádom.


vighagika
4.5/5

Valahogy ​nem áll ANNYIRA közel a szívemhez, mint a többi számozott Walt Disney mesekönyv. Viszont ezt is nagyon szeretem, az egész világ magával ragadó benne, egyszerűen csak nem lett kedvenc. Attól még örülök, hogy olvashatom. :) ♥


Csodálatosan ​van megrajzolva, ez az egyik kedvenc Disney-történetem. Annyira bolond, és annyira képtelen, de nagyon szeretem :)


Trudiz
5.0/5

Ezt ​a mesét a képtelen bohóságaival együtt nagyon kedvelem. A Bolond Kalapos óraszerelése, a Vigyori Kandúr változó figurája, a fehér nyuszi rohanása mind szimpi. Megelevenedtek a mese lapjai, felidézték a hosszabbra szabott mesét. Tetszett ismét. Boldog születéstelen= nem születésnapot mindenkinek! :)


Tök ​cuki volt! Magam is nagy Alice rajongó vagyok, és szerintem minden átírás ellenére, hozta az elvárt színvonalat.


Silverlight
3.5/5

Nagyon ​szépen illusztrált kiadás került a kezembe. Sajnos azonban ez sem tette érdekessé a történetet. Valószínűleg gyermek fejjel jobban élvezhettem, mint most. Hiszen egy kicsi gyereknek elég színes, érdekes, változatos. Persze tanulság van benne, de nem hiszem, hogy ezt egy gyermek annyira megértené. Sokkal jobb mesék is vannak. Valahogy ez a mese távolabb áll tőlem. Nem hiszem, hogy egy animációs, képernyőre vitt változatban jobban élveztem volna.


Lisie87
4.0/5

Nem ​kéne annyit szívni! :D
Izé, Alice mindent úgy csinál, ahogy mondják, írják, “Egyél meg” “Igyál meg” ? Felvetettem felolvasás közben a beteg @Minimedve-mnek, hogy ha olyat lát, hogy “Kapjál be” , akkor … :D


Ibanez
5.0/5

Ha ​valahogy elviselem Alice-t meg az egész hóbelevancot, akkor azt így, nagggyon nagggyon lerövidítve (ehhez képest várólistán van az eredeti könyv is, jaj lesz nekem). Sosem szerettem ezt a mesét, nem is tudom igazából, hogy miért, pedig annyira fantáziadús, színes, nyúúúl is van benne, talán a bennem lakó túlzottan racionális énem harcolt mindig is ellene, az egészet mindig egy nagy katyvasznak tartottam (ugyanígy nem vagyok Micimackó fan sem, mindig zavart a varrásvonal meg az, hogy a főhős egy lusta, másokon élőskődő kövér medve :-D). A rajz egyébként tetszik, az szép és tényleg látványos, de valahogy Alice Csodaországa nem az én világom… A gyerekek viszont biztos odáig vannak a színes-szagos bolondságaiért :-D


Dorina_S
5.0/5

Be ​kell vallanom őszintén én ebből a meséből csak a Walt Disney-s változatot ismerem, de most elhatároztam, hogy beszerzem és elolvasom az eredetit. A disneys nagy kedvencem, a gyönyörű rajzok és illusztrációk miatt. Ezért is szereztem be a mesegyűjtemény eme darabját is. Aranyos kis történtet, kívül-belül igényes kidolgozással. A szövegeket kicsit keveselltem, de a képek és a színek kárpótoltak. Szóval az emlékek és az ábrázolások miatt nem is kérdés, hogy ment az öt csillag.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

10.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók