Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Adryenne1991
5.0/5

Szeretem ​azokat a történeteket, amikről úgy érzem, a való életben is megtörténhetnek. Aztán rájövök, hogy erre nem a legjobb olvasmány a Neveletlen hercegnő naplója, mivel nem igaz, hogy ennyi nehézség, probléma és bonyodalom történik egyetlen emberrel.
Ettől függetlenül nagyon szeretem.


Már ​el is felejtettem, hogy mennyire rá tud stresszelni a dolgokra Mia. Ebben a kötetben sem volt ez másképpen. Félt és hadakozott Grandmére-rel, hogy ne csapjon nagy hűhót a szülinapi bulija körül, de a nagyanyja, mint mindig, most is hajthatatlan volt. Szerencsére Mia apjának sikerül idejében közbeavatkoznia, és megakadályoznia az anyját, hogy egy rémes szülinapot csináljon a lányának. Micheal persze a lehető legjobb bulit dobja össze a lány számára.


Nikol24
4.0/5

Nagyon ​aranyosra sikerült ez a könyv. Az, hogy Micheal annyira aranyos ajándékot hozott össze Miának az egyszerűen szívet melengető. Aranyos kis jelenet volt. Ám nagyon sokat aggódott Mia szerintem a szülinapján és azon, hogy ő nem szeretne ünnepelni.


diamondfox
4.0/5

Na ​jó, ez cuki volt! ÉS RÖVID!!! (Hál’ Istennek…)
Michael túl jó barátja Miának, komolyan, nem értem, hogy mit keres mellette – egyébként pedig a legnagyobb poén Grandmére ötlete volt a Sweet 16-nel. (Nem vagyok hajlandó tudomást venni a magyar címről, mert az valami borzalmas.)
Tehát: aranyos volt, hogy Lilly is heccelte, Papa is nyúzta a rossz hírrel, hogy nem tud jönni a parlamenti hisztik miatt… és egy ilyen remek ötletet talált ki Mike! EGY HŐS!


Egy ​fél élettel ezelőtt én szeretettem ezeket a könyveket. Most pedig egy kicsit nosztalgiázgatok.
Mondjuk ez a rész, meg ezek a vékonyka kötetek nem tetszettek már akkoriban sem olyan nagyon,feleslegesnek, erőltetettnek éreztem őket. Sajnos már sokkal cinikusabban állok ehhez a sorozathoz, mint anno, amikor belebetegedtem volna, ha nem vehetem kézbe azonnal a következő részt. De Michael még most is megdobogtatja a szívemet.


Dia21
4.5/5

Még ​mindig imádom.


Sola
5.0/5

Kár, ​hogy ez a kis könyvecske megint ennyire rövid volt. Mia sokat stresszelt ebben a részben is. Szerettem a légkört, a szereplőket, és Miát, akit már rég könyvbéli lányommá fogadtam.


PandaSueshi
5.0/5

Fú, ​Mia helyében én is kiakadtam volna Grandmére ötletén…Még szerencse hogy a barátai épeszűek :D
És végre Mia tényleg elkezdett felnőtt módjára gondolkozni, nem csak egy fellángolás volt a hetedik kötetben :)


Varga_Szandi
4.5/5

Megint ​egy szösszenet, de érdekes a kiragadott részlet. Szeretem ezeket az átlendítő megmozdulásokat az írónőtől, csak a hossza, azon lehetne még egy kicsit javítani. ^^


julicsenge
4.0/5

Rövidrövidrövid…


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

23.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók