Ajax-loader

A ​szerző szerint a receptek mindegyike sertéshúsból készül, de eltér a hagyományostól. Sok benne a gyümölcs, zöldség, kevés zsír kell hozzájuk, annál több
fűszer és tegyük hozzá, sokkal egészségesebbek.
Saláták, tésztafélék, kocsonyák, pástétom, hideg étel,
egytálételek, sültek, töltött húsok, levesek sorakoznak.
Ízelítőül: erdélyi
töltött káposzta, tepsis csülök, cserepes sonka, ragu lila hagymával, sasadi szelet, meggyes cipó, mandulás szűzérmék, alkotás palacsinta, sajttal töltött rolád.
Gyönyörű ételképek illusztrálják az olvasottakat.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók