Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Gelso
5.0/5

A ​könyvtárban a Társasjáték cím miatt kaptam le a polcról, mert, mint minden családban “nagy gondot” okoz most a kisebb gyerekemnél, hogy csak győzni akar – a nagyobb fiammal már túléltük ezt, de a kicsinél nehezebben boldogulunk…
Meglepetésként ért, hogy egy húsvéti történetet is kaptunk, ami elég furán jött ki karácsonykor… de elolvastuk, és nagyon kedves, de izgalmas történet alakult ki előttünk…kicsit a gyerekkorom a Kesztyűben c. meséjét juttatta eszembe, ahol minden beköltöző állatnak megvolt a helye, hogyan aludt, mit evett és mit főzött – na, itt is hasonlóan alakult, ez a bogár azt sütött, a másik rovar meg amazzal vendégelte meg a locsolkodókat.
A másik történet is igen tetszett, mert természetesen Bogyó durciskodásában, mérgeskedésében a kisfiam “tüneteire” ismertünk, ami miatt a nagyobbik végigkuncogta a mesélést. És amiatt a kicsi ismét durciskodott… De aztán megleltük a belső borítókon található társast, és kiválóan szórakoztunk két körön keresztül. Persze a “terápia” egyelőre nem működik, hiszen az “én-akarok-nyerni” mondatok hangoztak el a kicsi szájából – a két alkalom igazságosra sikerült, ahogyan a könyv is mondja, egyszer ez nyer, máskor más – ezért társasjáték a társasjáték – de ez még nem mélyült el a kicsi lelkében. Amúgy biztos nyoma van, mert elalvás nem sikerült egyszerűen, ui. vmi nem hagyta elaludni, vmi belülről – ezt fogalmazta meg a kicsi fiam… (megzabáltam)
Lefénymásoltam a belső lévő társasjátékot, most nálunk ez a sláger. Minden nap játszunk egyet-kettőt.


icu79
5.0/5

A ​könyv még hivatalosan nincs meg nekünk, elrejtve pihen egyelőre. Kislányom fogja majd kapni a 2. születésnapjára, bő egy hónap múlva. :)
Azért esett erre a könyvre a választásunk, mert az első mesében szerepel a barlangi pók, aki a kezdetleges félelem után az egyik kedvenc szereplővé nőtte ki magát Dórinál.
Mindkét mese nagyon aranyos, de a társasjátékos tetszik jobban az “életszaga” miatt. ;)


Sippancs
5.0/5

Nem ​tudok erre a könyvre sem 5 csillagnál kevesebbet adni, mert annyira édesek, jópofák és tanulságosak ezek a történetek, hogy a cukiságfaktorom kiakad tőlük. :)
A két mese közül ezúttal a második volt a kedvencem, a morcos, társasjátékot odavágó, majd később mindent megbánó Bogyóval az élen.


Tíci
3.0/5

Első ​B&B olvasásom. Unokatesók hozták nyaralni a mamához, gondoltam elolvasom és meggyőződöm róla, nem hagyunk ki semmit. Így is van, lehet én vagyok az egyetlen ember, de borzalmasan idegesített, hogy minden lánybogár tojást fest, süt-főz húsvétra, a fiúbogarak meg csak zabálnak :D Tudom, népszokás, stb, meg amúgy a mesének van tanulsága is, de én túl akarok lépni ezen a szinten, mikor Lucának mesélek. Amúgy is a női princípium folyik a csapból is.
A társasjátékos rendben volt, eszembe is jutott, hogy majd ha eljutunk ide, megjegyzem, de bízom benne, hogy enélkül is sikerül felfolgozni azt, ha nem mindig ő nyer.


Aranyos ​mesék voltak. Bogyó néha olyan, mint a kisfiam volt. :-) Mindig nyerni akart. Szép tojásokat festettek a lányok. Szép szokás, bár én személy szerint nem rajongok érte. Tetszik a könyvben, hogy a mese mellett tanít is valamit a gyerekeknek.


MToncsi2009
5.0/5

Nagyon ​jó volt


Trudiz
4.5/5

Első ​mesében a húsvéti tojásfestés, sütikészítés szerepel. Ugri balszerencséjére megoldást találnak kis társai. Második mesében “társasozhatunk”. Ki nyer?


gabona
2.0/5

Nincsenek ​szavak arra, hogy mennyire a falra tudok mászni Bogyótól. Az erdő legkisebb lakóinak pazar életkörülményei és szokásai, mint a tojásfestés (!) pedig már-már biztosíték-kiverőként funkcionálnak nálam. Legszívesebben elfelejteném mindkét történetet, bár a húsvéti egy fokkal viselhetőbb volt.


Sakura
5.0/5

A ​folytonos veszekedések és nézeteltérések miatt gyakorta olvasott könyv. Tanulságos kicsinek és nagynak egyaránt. Plusz mindig aktuális, hiszen mindig akad valaki, aki nem tud veszíteni.


anni_olvas
5.0/5

A ​társasjátékos mesét sokszor elolvasom a kisfiamnak, ha nem tud veszíteni :)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

46.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók